- 16,196
- 17,327
- 113
İlk adımı belgrano maçı iy 0.5 üst diyerek geçtik. Kasa 15k oldu. Başarırsak 2 rolcü seçeriz
Bol şans gaddar Kerimİlk adımı belgrano maçı iy 0.5 üst diyerek geçtik. Kasa 15k oldu. Başarırsak 2 rolcü seçeriz
Eyvallah ağacımBol şans gaddar Kerim
Başarda bi rolling yapalim , evlatlarım rolling bekliyor 😅Eyvallah ağacım
Bol şans gardasim ii yakalamissin he masallahİlk adımı belgrano maçı iy 0.5 üst diyerek geçtik. Kasa 15k oldu. Başarırsak 2 rolcü seçeriz
Bol şansİlk adımı belgrano maçı iy 0.5 üst diyerek geçtik. Kasa 15k oldu. Başarırsak 2 rolcü seçeriz
Eyvallah dostumBol şans gardasim ii yakalamissin he masallah
15k yeter dost daha neden üstüne gidiyorsun kiİlk adımı belgrano maçı iy 0.5 üst diyerek geçtik. Kasa 15k oldu. Başarırsak 2 rolcü seçeriz
5 k çevrim var ve maks çekim 25 k o yüzden dost15k yeter dost daha neden üstüne gidiyorsun ki
Bol şans gozlukluİlk adımı belgrano maçı iy 0.5 üst diyerek geçtik. Kasa 15k oldu. Başarırsak 2 rolcü seçeriz
Kılıcın keskin olsunİlk adımı belgrano maçı iy 0.5 üst diyerek geçtik. Kasa 15k oldu. Başarırsak 2 rolcü seçeriz
Basaramazsin diye çok korkuyorum suan dost puahah5 k çevrim var ve maks çekim 25 k o yüzden dost
Boşa vakit harcamım ben gidim sana bol şansBrezilya seri be
Remo maçı iy 0.5 üst 5600 atildi
Skin sağolsun o zmn kardeşim ne yapak deneyecezBasaramazsin diye çok korkuyorum suan dost puahah
Niye laBoşa vakit harcamım ben gidim sana bol şans
Bol sans dostBrezilya seri be
Bol sansBrezilya seri be