Olur olur yerimAllah yardimckn olsun ben issizim maasimin yarısını sana verebilirim
Olur olur yerimAllah yardimckn olsun ben issizim maasimin yarısını sana verebilirim
Altına cevirmistim eve gel nakit para vereyimOlur olur yerim![]()
Yok kral çok para kazanan memurum herkesten fazla ihitiyacım varKral awn ssk dqmısın yoksa
Şimdi kalsın dostum daha çok ihtiyacım olunca alırımAltına cevirmistim eve gel nakit para vereyim
Maaşı yenı aldın dokunma role devamYok kral çok para kazanan memurum herkesten fazla ihitiyacım var
tamam senin adına kuzu alayim kurbanda istersen danayı verirrimŞimdi kalsın dostum daha çok ihtiyacım olunca alırım
Maaş ı 5 inde aldım yatırım yaptım burdaki herkesin parasında gözüm var puhahahahahaMaaşı yenı aldın dokunma role devam
Memur maası hanı 15 ındeydı yalancı memur degılsın sen roll kovala bırakma 🤣Maaş ı 5 inde aldım yatırım yaptım burdaki herkesin parasında gözüm var puhahahahaha
Dostum valla lafım sana değil makara yapıyorum ama kendini bilmez 2 3 kişi için süresiz ban yemek istemiyorum
İBB de memurum bizim ayın 5. deMemur maası hanı 15 ındeydı yalancı memur degılsın sen roll kovala bırakma 🤣
Anladım reisİBB de memurum bizim ayın 5. de![]()