Kayıp sonuçlandi kanka gerek kalmadıBu Betco bazen böyle yapabiliyor cascade falan kullanan varsa bir baksın bir zahmet ya
Kayıp oldu dost kazanamadık ki@Barrios dostum cuma cuma ilk rolüne talibim cumalar benimdir abdestliyim 😅
Geçmiş olsun dostum çok üzdü🥺🙏🏻Kayıp sonuçlandi kanka gerek kalmadı
1xbettende baktım skor geçerli vallahi nasıl üzüldüm ya , ulan telefonu elimde sıkıyorum vurup kıracam nerdeyseKayıp sonuçlandi kanka gerek kalmadı
Elbet gün içinde daha roll açarsın dostum ilk elin günahı olmazmışKayıp oldu dost kazanamadık ki
Sağlık olsun kankam ne yapalım1xbettende baktım skor geçerli vallahi nasıl üzüldüm ya , ulan telefonu elimde sıkıyorum vurup kıracam nerdeyse
Batmadin dost insallahSağlık olsun konu kilit dost @Daimon
Yok dost borç ödedik çok şükürBatmadin dost insallah
Orası öylede yani gözümüze soka soka 2 dakikada 6 sayı atamadılar o iptal ettiklerinde anladım dümen döndüğünü çok üzdüSağlık olsun kankam ne yapalım
Şükür dost borclar bir nebze bittiyse iyi adina sevindimYok dost borç ödedik çok şükür
Sorma bak o sayıdan gitti işteOrası öylede yani gözümüze soka soka 2 dakikada 6 sayı atamadılar o iptal ettiklerinde anladım dümen döndüğünü çok üzdü
Öyle valla hemde son saniye 2/1 attıLan bu nasıl kahoelik sabah sabah tek sayıdan mi gitti