- 12,129
- 11,888
- 113
Kasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
2 rolcü seçeriz maksimum
Bol sans dost yine kefen parasina döndük müKasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
Bol sansssKasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
Benim kirayı çözmek için hedefi 17k olarak güncelleyelim lütfen kanka 🤣🤣🍾🍾 senin kefen parası işe yarıyor 🖖Kasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
HaydiBı aksilik olmazsa depin çevirebilecegini düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 838561
Bol şans dostBı aksilik olmazsa depin çevirebilecegini düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 838561
bol şans yazdığın gibi olsun dostumKasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
Bol şans aga gönlünce olsunBı aksilik olmazsa depin çevirebilecegini düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 838561
İnşallah bakalım iy bayada uzadı ama olmadi@Barrios normalde bu tarz maçlarda 2. Gol çıkmayınca dk 46 da 1-1 oluyor umarım bunda da yaşanır kanka tek gole kalırız direk
Bol şanslar dostumKasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
bol sans dost sende bızım gıbı amator sevdalısısınBı aksilik olmazsa depin çevirebilecegini düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 838561
İzledim depin kaçırdığını görsen 45+5 te saç baş yoldurur yazık etti totoşlarİnşallah bakalım iy bayada uzadı ama olmadi
Sabahtan berı ınsallah masallah ıyı dua ettırdın mıllete puahahKasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
Patron cildirmis bol şansBı aksilik olmazsa depin çevirebilecegini düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 838561
Bol şansKasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum
Bol sansKasa 3k hedef 15 k
2 rolcü seçeriz maksimum