- 5,771
- 3,716
- 113
Bol şans dostum@Pokercimusti dosta teşekkürler
Bol şans dostum@Pokercimusti dosta teşekkürler
Sağlık olsun vardır bir hayır🙂İlk.adimda patladik
Aynen öyle sağlık olsun dostumSağlık olsun vardır bir hayır🙂
Kanka bendde ilkte gittim ve var bu akşam böyle ya bir oğuz ilerledi biraz sona kaldiİlk.adimda patladik
Konu açabilsem bi rol patlatacam da 🙂Kanka bendde ilkte gittim ve var bu akşam böyle ya bir oğuz ilerledi biraz sona kaldi
Niye açamıyon reisKonu açabilsem bi rol patlatacam da 🙂
Yerine başkasına actr sende kardesmKonu açabilsem bi rol patlatacam da 🙂
Saglik olsun dostum bugün akşam vakti 3 dk kala 4 sayı bekliyorum yine olmadı düşünKanka bendde ilkte gittim ve var bu akşam böyle ya bir oğuz ilerledi biraz sona kaldi
200 mesaj olması zorunlu diye biliyorum.Niye açamıyon reis
Yok dost açabilirsin o şikayet için geçerli200 mesaj olması zorunlu diye biliyorum.
Acabilirsin adminlere de selam gönder birşey olmaz200 mesaj olması zorunlu diye biliyorum.
Vardı öyle bişey galiba da 2022 uyesin be kral 80 mesaj ne bı katskulli yoksa yani 80. Mesajı bana yazma şeyi gösterdiğin için teşekkürler200 mesaj olması zorunlu diye biliyorum.
Dost ben yazmaktan ziyade okuyorum ama bu sıralar takılıyorum iş güç müsait olamıyordum şöyle bir baktım da fena sarıyorVardı öyle bişey galiba da 2022 uyesin be kral 80 mesaj ne bı katskulli yoksa yani 80. Mesajı bana yazma şeyi gösterdiğin için teşekkürler
Buraya at maç oynayacaksan @Barrios da saygı duyarDost ben yazmaktan ziyade okuyorum ama bu sıralar takılıyorum iş güç müsait olamıyordum şöyle bir baktım da fena sarıyor