http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 2k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Tam troll yemin ederim
haylan abim beddua gibi algılama umarım ödeyemeyeceğin bir borç olur hani o an ödeyemezsin bunun için herkesten laf yersin sonra bir şekilde durum düzelir beni o zaman anlarsın abim allahım ama seni hiç düşürmesin hep iyi ol abim

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,483
8,136
113
haylan abim beddua gibi algılama umarım ödeyemeyeceğin bir borç olur hani o an ödeyemezsin bunun için herkesten laf yersin sonra bir şekilde durum düzelir beni o zaman anlarsın abim allahım ama seni hiç düşürmesin hep iyi ol abim
Kumar için borç almam , diğer durumlarda beni ilgilendirir sen kumar için borç almışsın senin bedduan bize dua gelir

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Kumar için borç almam , diğer durumlarda beni ilgilendirir sen kumar için borç almışsın senin bedduan bize dua gelir
kumar için almamıştım abim beddua da etmedim abi sen neden beni kötü biri gibi lanse ediyorsun 1 defa saygımı bozmadım neden önyargı kardeşim olur böyle şeyler dikkat et bir daha yanlış yapmışsın demek yerine sadece soruyorum

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,483
8,136
113
kumar için almamıştım abim beddua da etmedim abi sen neden beni kötü biri gibi lanse ediyorsun 1 defa saygımı bozmadım neden önyargı kardeşim olur böyle şeyler dikkat et bir daha yanlış yapmışsın demek yerine sadece soruyorum
Saygını boz farketmez,neyse mal sahibi gerekeni söylemiş bize bundan sonrası Taşkala yapmak gibi gelir

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,846
3,316
113
beyler bılmedıgımden soruyorum butun yaptıgım kuponlar gec gelıyor gec sonuclanıyor betcoda herkeste durum aynımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...