- 16,925
- 12,069
- 113
Bolivya in oranlarina bakmışım biliyor musun ilk.yari var da sonradan fark ettim.bende 😂😂😂Yok kanka ne demek sen kg gir dedin bide puahha ben bir gol ortaya aldim beceriksizler onu bile atamadılar
Bolivya in oranlarina bakmışım biliyor musun ilk.yari var da sonradan fark ettim.bende 😂😂😂Yok kanka ne demek sen kg gir dedin bide puahha ben bir gol ortaya aldim beceriksizler onu bile atamadılar
Artık çok geç kankaGüney amerikan uzak dur kanka aman diyim
Bol şansHiç bir şeye bakmadan direk salladım nasipte varsa olurEkli dosyayı görüntüle 827810
Ya basketten mulayim dışında kim kazanıyor paramız az butcemiz olmadığı için kombin yapıyoruz yoksa ben bolivardan emindim 1.60 oran az olduğu için 1 mac daha ekledimBasket takıl baba bırakın futbolu
Bolivar wonHiç bir şeye bakmadan direk salladım nasipte varsa olurEkli dosyayı görüntüle 827810
Bol sanss can yaaa Halk🧿🧿😂Hiç bir şeye bakmadan direk salladım nasipte varsa olurEkli dosyayı görüntüle 827810
Hızlı başladikHiç bir şeye bakmadan direk salladım nasipte varsa olurEkli dosyayı görüntüle 827810
Şuan burda da kasa yüksek kuşum görmüyon muYa basketten mulayim dışında kim kazanıyor paramız az butcemiz olmadığı için kombin yapıyoruz yoksa ben bolivardan emindim 1.60 oran az olduğu için 1 mac daha ekledim
Puahah bumu yuksek kanka evi inlettimŞuan burda da kasa yüksek kuşum görmüyon mu
Zenginler böyle parayı katlıyor işte aqBole 500k olacakti varya bolivyadan ne vurgun yapılırdı 3 te gelir 4 te gelir o mactan
Lan mülayim 1k ile başlıyor adamın şuan kasa 3k deliPuahah bumu yuksek kanka evi inlettim
Kaç paramız var da bunu beğenmedikinlettim
200k kasan olacak o şekilde kafan rahat şekilde takılacan bizde para yok o yüzden son paraylan oynadığımız için kuponlar lose oluyor valla paramız olsa ne oynasak gelir emin ol bundanLan mülayim 1k ile başlıyor adamın şuan kasa 3k deli