- 12,696
- 4,932
- 113
Vurun gol olsunn
Atma zaten kanka geçen ben bu hatayı yaptım kirayı kumara verdim sonra çok çektim. Son çare hanımdan borç olarak yüzüğü aldık da verdik kirayiBaşar bak yazmadık etmedik ayrı mesele param yok çok canım sıkkın kanka kirayı vermedik ev sahibi arayıp duruyor cepteki parayı kumara atmak istemiyorum 🫨🫨🥺🥺
Kanka benim öyle birAtma zaten kanka geçen ben bu hatayı yaptım kirayı kumara verdim sonra çok çektim. Son çare hanımdan borç olarak yüzüğü aldık da verdik kirayi
Sıkıntısına sokayım onunKanka benim öyle bir
İhtimalim yok kiram yüksek değil 8 lira zaten 6 var nakit çektim dayanamayıp kumara atar çip ederim diye sordum ev sahibine olmaz 8 at yoksa sıkıntı olcak dedi sokucam böyle adalete
Ev sahipleri allahsız oluyor geneldeKanka benim öyle bir
İhtimalim yok kiram yüksek değil 8 lira zaten 6 var nakit çektim dayanamayıp kumara atar çip ederim diye sordum ev sahibine olmaz 8 at yoksa sıkıntı olcak dedi sokucam böyle adalete
Mümkünse 2 şer tane olsun dostumLodoje ve oslo atacak iyda kaç tane atacak
Haydaaaa 😂 Bende ev sahibiyim demeyeydin iyiydi 😂😂😂Ev sahipleri allahsız oluyor genelde
Sıkıntısına sokayım onun
3-4 aya geliyor zaten para mahkeme bitti ev alıcam az daha alçaktan sürünmece kumara da sağlam bir site vurucam 200k 1,20 tek maç vurup karı çekip takılırım sitedekiEv sahipleri allahsız oluyor genelde
Holi, kavbet, matbet, lunabet,Şu jojobet benzer siteler hangileriydi dostlar
Kiracimin geliri benden yüksek esiyle beraber 150-200 k benim kirami 15inde gondersinler abi 😂Ev sahipleri allahsız oluyor genelde
Lodejeye bastilarHoli, kavbet, matbet, lunabet,