İyi oran tuttu valla basketbol oranı gibi 😁Dk 15 ole oranmı olur
Bugün şansın var sanki senin en azından rol yapma konusunda ama başarı yok sankiEvet bugünün son rolü bana @Barrios dan geliyor 🤣🤣🤣 teşekkürler dostum bir 5 k da ben yapayım 🤣🤣🤣
Aynen dostum 😅😅Olacakları soluyorum barrıos dagıtım yapar kalanı ezer sonra 2 saat sonra rollde goruruz aynı dongu hep
Hepimizin başına gelen aslındaOlacakları soluyorum barrıos dagıtım yapar kalanı ezer sonra 2 saat sonra rollde goruruz aynı dongu hep
Aynısı bana oldu az once ordan bılıyırumAynen dostum 😅😅
Üstüne ilave yarin birde sigarasiz kalır puahbaOlacakları soluyorum barrıos dagıtım yapar kalanı ezer sonra 2 saat sonra rollde goruruz aynı dongu hep
@Barrios dostum bu kez uğurlu gelecek inanıyorum gittim tekrar gusül abdest aldım ondan yoktum 😅Bugün şansın var sanki senin en azından rol yapma konusunda ama başarı yok sanki![]()
Yaslandik ondan 😂😂Herkes bugün rol açtıs sen neden acmadin dost
Bu kadarda kötü düşünmeyin la bence barrios dağıtım yapar kalanında katlar gece max win vurup masaya vururÜstüne ilave yarin birde sigarasiz kalır puahba
Eyvallah dost kesene bereket2 kişi dedik ama kolay geldi paramiz sifirdi yine donderdik tekeri. @Metings1905 @dennozim @vurucu999 @SnakeEyes dostlar IBAN atın rol bakiyesi atayim 300 TL durumlar müsait değil bakiye küçük idare edin.
Dm ni arala2 kişi dedik ama kolay geldi paramiz sifirdi yine donderdik tekeri. @Metings1905 @dennozim @vurucu999 @SnakeEyes dostlar IBAN atın rol bakiyesi atayim 300 TL durumlar müsait değil bakiye küçük idare edin.
Helal daim olsun canooo 🧿🧿2 kişi dedik ama kolay geldi paramiz sifirdi yine donderdik tekeri. @Metings1905 @dennozim @vurucu999 @SnakeEyes dostlar IBAN atın rol bakiyesi atayim 300 TL durumlar müsait değil bakiye küçük idare edin.
Bende açmadımHerkes bugün rol açtıs sen neden acmadin dost