- 12,521
- 12,703
- 113
Destek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Bol şans fener turu geçer dene benceDestek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Bol sanslar dost pp süper puahhahDestek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Bol şanslar dost 😇🙏Destek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Gelsin kuponlar dosttDestek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Öneri bar mi öneri batmamamız lazım hemşoBol sanslar dost pp süper puahhah
Fener turu geçer bas geç dostÖneri bar mi öneri batmamamız lazım hemşo
Bol sans knkaDestek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Bol sansDestek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Bol şanslar Mode türü geçer dene kankaDestek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
Bol şanslarDestek çıkmış bi kaç dosta ben kendim ulaşacağım. Harici kimseye ulaşmayacam. Teşekkürler
MoldeBol şanslar Mode türü geçer dene kanka
Fener tur atlar al dostumÖneri bar mi öneri batmamamız lazım hemşo
Onların as kadrosuda zayıf ilk maçta kontralarla attılar tüm golleri.motinho bugün o ise çözüm bulmusRakibin giren yedekleri fenere göre zayıf uzatmalarda işi bitirecegini düşünüyorum fenerin