Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / kasa 1k hedef 3 adim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,810
23,499
113
Onu mu diyorsun şimdi Allah aşkına skskdkkdk at iban atim hemen 250 istersen ya şaka gibi skdmdmdmdmfmdmdmdmddmmdmdmd
La cidden sen bazi şeyleri algiliyamiyormusun ben diyorum ki son param da olsa eger sıkıntım yoksa atarim sana feda olsun diyorum ama sıkıntım varken maalesef kimseye ulasamiyorum

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,841
6,803
113
Ya beyler bakın ben normal hayatta da kimsenin kalbini kirmamaya özen gösteren birisiyim ki kimseyle küs de kalamam kolay kolay. Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor hepimiz için. Sorunlar konuşularak çözülür sıkıntı yok. Oldukça hepimiz birbirimize atıyoruz arada atlanır vs ona da kimse birşey demiyor. Ama saygısızlık olmasın yeter ki burada zaman da geçiyoruz en azından. Ben bir saygısızlık gördüm ona tepki verdim sadece konu kapansın yani. Boşuna yanlış tepki verdiğim dostum varsa da hakkını helal etsin. Birisiyle anlasamiyorsan konuşmazsin olur biter yani. Seviyorum sizi herkesin gecesi güzel olsun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,008
13,040
113
Ya beyler bakın ben normal hayatta da kimsenin kalbini kirmamaya özen gösteren birisiyim ki kimseyle küs de kalamam kolay kolay. Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor hepimiz için. Sorunlar konuşularak çözülür sıkıntı yok. Oldukça hepimiz birbirimize atıyoruz arada atlanır vs ona da kimse birşey demiyor. Ama saygısızlık olmasın yeter ki burada zaman da geçiyoruz en azından. Ben bir saygısızlık gördüm ona tepki verdim sadece konu kapansın yani. Boşuna yanlış tepki verdiğim dostum varsa da hakkını helal etsin. Birisiyle anlasamiyorsan konuşmazsin olur biter yani. Seviyorum sizi herkesin gecesi güzel olsun
Öyle bizde yanlış anlaşıldık mesela nasıl tatlıya bağladık kapattık mevzuyu hayırlı geceler dostum ♥⛏⛏