- 30,849
- 22,721
- 113
250 lıran varsa gıt roll açOnu mu diyorsun şimdi Allah aşkına skskdkkdk at iban atim hemen 250 istersen ya şaka gibi skdmdmdmdmfmdmdmdmddmmdmdmd
250 lıran varsa gıt roll açOnu mu diyorsun şimdi Allah aşkına skskdkkdk at iban atim hemen 250 istersen ya şaka gibi skdmdmdmdmfmdmdmdmddmmdmdmd
La cidden sen bazi şeyleri algiliyamiyormusun ben diyorum ki son param da olsa eger sıkıntım yoksa atarim sana feda olsun diyorum ama sıkıntım varken maalesef kimseye ulasamiyorumOnu mu diyorsun şimdi Allah aşkına skskdkkdk at iban atim hemen 250 istersen ya şaka gibi skdmdmdmdmfmdmdmdmddmmdmdmd
Aerco OsascoLa cidden sen bazi şeyleri algiliyamiyormusun ben diyorum ki son param da olsa eger sıkıntım yoksa atarim sana feda olsun diyorum ama sıkıntım varken maalesef kimseye ulasamiyorum
Ole bir takim mi var la benim haberim bile yok puahaAerco Osasco
SL Mandic Limeira
195 sayı çıkar mı onu de heleeee
La nasıl çıkıcak maç bıtmısAerco Osasco
SL Mandic Limeira
195 sayı çıkar mı onu de heleeee
Bol faul ile totoşlar bahşs aldım 2 dk 0 sayı geçti çippp ettiler maçıLa nasıl çıkıcak maç bıtmıs
Ev üç deneyecek sokarsa eğer olabilirBol faul ile totoşlar bahşs aldım 2 dk 0 sayı geçti çippp ettiler maçı
Öyle bizde yanlış anlaşıldık mesela nasıl tatlıya bağladık kapattık mevzuyu hayırlı geceler dostum ♥⛏⛏Ya beyler bakın ben normal hayatta da kimsenin kalbini kirmamaya özen gösteren birisiyim ki kimseyle küs de kalamam kolay kolay. Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor hepimiz için. Sorunlar konuşularak çözülür sıkıntı yok. Oldukça hepimiz birbirimize atıyoruz arada atlanır vs ona da kimse birşey demiyor. Ama saygısızlık olmasın yeter ki burada zaman da geçiyoruz en azından. Ben bir saygısızlık gördüm ona tepki verdim sadece konu kapansın yani. Boşuna yanlış tepki verdiğim dostum varsa da hakkını helal etsin. Birisiyle anlasamiyorsan konuşmazsin olur biter yani. Seviyorum sizi herkesin gecesi güzel olsun
Atamadı battık 🥺Ev salla bi
3 be şaşırtttt
Hahahhahah rahat dur az@KANSIZ nereye gıttın la günlüğüne mı yazıyorsun olayları