- 10,021
- 1,386
- 113
78
Keşke yapmasaydık yaptık öyle bi hata dm den bi 15-16 kişiye pasladık konudan takipleyen 7-8 kişi ondan sonra -100k kredi borcumuz var şuan güzelizDost sen 50k kazanmıştın sen güzel dağıtım felan yaptın mı
Gelirse yolu yariliyorsunOran az ama kazanmamız lazım Ekli dosyayı görüntüle 824833
Kimin borcu yokki dost hepimiz battik durumdayız zaten ins krediden kurtulursunKeşke yapmasaydık yaptık öyle bi hata dm den bi 15-16 kişiye pasladık konudan takipleyen 7-8 kişi ondan sonra -100k kredi borcumuz var şuan güzeliz
La yok o öyle olmuyor işte ya kayıp serisi başladı mi sonu facia oluyor ne oynasan yatıyor aq çünkü sakin kalamiyorsunBizim zarar milyonu gordu dost 8k zarar 1k lik kombin yapsan çıkar o para puahha
Tamam şimdi erhanla bana roll bakiyesi varmı onu de abicim hahahahaLa yok o öyle olmuyor işte ya kayıp serisi başladı mi sonu facia oluyor ne oynasan yatıyor aq çünkü sakin kalamiyorsun
Yarından sonra bültende iyi maclar olacak bu bultenlerde zararın olmaz kolay kolay yeterki sağlam oyna dostLa yok o öyle olmuyor işte ya kayıp serisi başladı mi sonu facia oluyor ne oynasan yatıyor aq çünkü sakin kalamiyorsun
Doğru bu evet ve saçma sapan yüksek oran deneme özelliği geliyor dün mesela 1000 frebet vardı 30k veriyordu 4 maça sallamıştım bjk 4.5 üst ile linfield son maçtı linfield 3.5 üst den yattıLa yok o öyle olmuyor işte ya kayıp serisi başladı mi sonu facia oluyor ne oynasan yatıyor aq çünkü sakin kalamiyorsun
Aynen öyle beni de dun cardif maçı vardı o mahvetti aqDoğru bu evet ve saçma sapan yüksek oran deneme özelliği geliyor dün mesela 1000 frebet vardı 30k veriyordu 4 maça sallamıştım bjk 4.5 üst ile linfield son maçtı linfield 3.5 üst den yattı
Dostum senin gördüğünü bizde görüyoruz dakika yazman bir şeyi değiştirmiyor burayadk 83 konu sohbet konusu oldu hadi 1 gol gelsin be
Ama kardo az orana da basıp bekliceni biliyorsun ya bide gelmezse diyorsun zaten gelsede değmicek tatmin etmiyor çünkü miktar tamamen o bi hata işte neyseAynen öyle beni de dun cardif maçı vardı o mahvetti aq