- 23,942
- 12,503
- 113
Gördümİsmini bile zikretmek istemiyorum kanka
Gördümİsmini bile zikretmek istemiyorum kanka
O sonuçlandı canım sıkıntı Bratislava maçında aqSana kötü haberim bistrica maçında adam kalp krizi geçirmiş maç 82dk iptal edilmiş oyuncular maçın yas ilan edilmesini istemiş
Geldi dedinizO sonuçlandı canım sıkıntı Bratislava maçında aq
Ben bazen 8 saat bekliyorum kupon sonuçlanmiyor sende bekle biraz ne olmuş puahhaO sonuçlandı canım sıkıntı Bratislava maçında aq
Geldi zaten de maçlari canlıya koymadiklari için uzun sürüyor sonuçlanması 45 dk oldu Mac biteli sonuçlanmadı halaKupon
Geldi dediniz
Bı saate anca sonuçlanır kankaGeldi zaten de maçlari canlıya koymadiklari için uzun sürüyor sonuçlanması 45 dk oldu Mac biteli sonuçlanmadı hala
He anladım sorun yok paramız olsun içerde yeterki kaç milyon dolar pekiGeldi zaten de maçlari canlıya koymadiklari için uzun sürüyor sonuçlanması 45 dk oldu Mac biteli sonuçlanmadı hala
Kazansın yeterki beklemesi kalsın iki gündür sürekli zarar ediyorum kupon gelmeseydi hepten naneyi yemistimBen bazen 8 saat bekliyorum kupon sonuçlanmiyor sende bekle biraz ne olmuş puahha
Ins güzel bi kazanç elde etmişsindir zaten sezon da açıldı toparlarsin umarimKazansın yeterki beklemesi kalsın iki gündür sürekli zarar ediyorum kupon gelmeseydi hepten naneyi yemistim
Bende karıştırmışım işte o maç mış adamın durumu iyidir umarım yoksa sende kuponu düşünmediğini biliyorumO sonuçlandı canım sıkıntı Bratislava maçında aq
La yok ne güzeli alt tarafı 7 k alicaz hala 8 k zarardayimIns güzel bi kazanç elde etmişsindir zaten sezon da açıldı toparlarsin umarim
Bizim zarar milyonu gordu dost 8k zarar 1k lik kombin yapsan çıkar o para puahhaLa yok ne güzeli alt tarafı 7 k alicaz hala 8 k zarardayim
Başlangıç olsun o zaman buLa yok ne güzeli alt tarafı 7 k alicaz hala 8 k zarardayim