- 1,831
- 495
- 83
son 4 dk
Puahhah insaf yok muroda ben 9 dedim o 9.5 dediAnapara dini bari biraksaydiniz adama la![]()
Japonya basket ilk yarı alır dedim son 1 dakika 28-34 dü yarı 34-34 bitti 7k veriyorduNe oldu
Yok kral biz o kadar derinlere inemedik daha😀😀Ekrem i tanıyıp etiketlediğine göre sende derinsin
Sen bana selam verme seni yazdım kenarları pembe puantiyeli süslü not defterimeUst oynasan kupon gelmisti suçlusu sensin valla
Ben mezar varsa Deniz manzaralı alabilirmym 😂😂Mezarcilar uzak durun hahahahah
Ligler başlamadan önce bi son vurgun yapmışlarJaponya basket ilk yarı alır dedim son 1 dakika 28-34 dü yarı 34-34 bitti 7k veriyordu
Pembe defterini yerim senin 😂😂Sen bana selam verme seni yazdım kenarları pembe puantiyeli süslü not defterime
Ulan dün adamlar senin konuda bizi astı kesti 18 en böldü sesin çıkmadıkurutalımm
La baskan yeni sistem getirmiş yazılan dm ki mesajlar otomatik olarak siliniyor artik benim suçum yok vallaSen bana selam verme seni yazdım kenarları pembe puantiyeli süslü not defterime
Bedo dost başkanla aran eskisi kadar iyimi eskiden bitirim 2 liydinizYok kral biz o kadar derinlere inemedik daha😀😀