- 12,377
- 12,359
- 113
Ölücü leş kargaları, yavyamlar, boş mezarcilar ve kan emici vampirler rolüme katilamaz
Bol şansÖlücü leş kargaları, yavyamlar, boş mezarcilar ve kan emici vampirler rolüme katilamaz
O nasıl bişeymiş bolşans 😄Ölücü leş kargaları, yavyamlar, boş mezarcilar ve kan emici vampirler rolüme katilamaz
Onlar kendilerini biliyor dostum. Bak şimdi ne güzel sakin geçecek bu konuO nasıl bişeymiş bolşans 😄
Puahhahhaba evi inlettimÖlücü leş kargaları, yavyamlar, boş mezarcilar ve kan emici vampirler rolüme katilamaz
Yavyam lügat a yenimi girdiÖlücü leş kargaları, yavyamlar, boş mezarcilar ve kan emici vampirler rolüme katilamaz
Bol şans reisÖlücü leş kargaları, yavyamlar, boş mezarcilar ve kan emici vampirler rolüme katilamaz
Güzel geçiçekten kastığın kazançlı olacak dimi yoksa güzel geçmez kiOnlar kendilerini biliyor dostum. Bak şimdi ne güzel sakin geçecek bu konu
Ahahahhah kim onlar lâ:Ölücü leş kargaları, yavyamlar, boş mezarcilar ve kan emici vampirler rolüme katilamaz
Üstüme alındım ☝Ahahahhah kim onlar lâ:![]()
Evet yeni skil açıldıYavyam lügat a yenimi girdi![]()
Bide soruyor gooo ppühAhahahhah kim onlar lâ:![]()
Bi Ruh vuruşu ile idam edilirEvet yeni skil açıldı
Sanmam burda o kişiler az çok belliÜstüme alındım ☝
Haydaaa o zaman gideyimBide soruyor gooo ppüh
O anlamda demedik bildin kişilerdir belki neyse bu olay gizemli hemen ben bi sherlock holmes olayımHaydaaa o zaman gideyim![]()