- 28,201
- 27,426
- 113
Futbolda var çıktığından beri basketten bi farkı kalmadı dost yapacak birsey yokYav şimdi ana avrat sovecem bu basketbola harbiden yeter artık ne yazsak ters ya
Futbolda var çıktığından beri basketten bi farkı kalmadı dost yapacak birsey yokYav şimdi ana avrat sovecem bu basketbola harbiden yeter artık ne yazsak ters ya
Gizli gizli seviyorsun olemi buda güzelmiş puahaGizliden izliyoruz dostlarımızı
Görünmesekde gönüller bir
Hiç sorma ya bu nasıl bir şanssızlık cidden kafayı yersinFutbolda var çıktığından beri basketten bi farkı kalmadı dost yapacak birsey yok
Öyle erhanım kim dost kim sahtekar böyle öğreniyoruzGizli gizli seviyorsun olemi buda güzelmiş puaha
Kafamiz olsa burda ne isimiz var olmayan kafamizda gitmez zaten bosver bir daha ki sefere belki olur dostHiç sorma ya bu nasıl bir şanssızlık cidden kafayı yersin
Eskiden kim dost kim düşmandı ama suan düşmanın yerini sahtekar insanlar aldi ciddenÖyle erhanım kim dost kim sahtekar böyle öğreniyoruz
Roll sal barıs saglansın 😀😀@Metings1905 hallettik degilmi dost sorunu kusura bakma tekrar biraz inat meselesiydi o.kadar seni kırdıysam @Erhan2121 affola kalın sağlıcakla dostlar
Dost bak ben dost diyorum sana bu söz büyük bir sözdür senin kaç mesajını gördüm millet gösterdi bana şok oldum yapma abicim yapma kendini küçültme lutfen para bugün olur yarın olmaz bende konuda sana sert yazdım biraz kusura bakma sende@Metings1905 hallettik degilmi dost sorunu kusura bakma tekrar biraz inat meselesiydi o.kadar seni kırdıysam @Erhan2121 affola kalın sağlıcakla dostlar
Saldikya daha napak🤣🤣Roll sal barıs saglansın 😀😀
Eyvallah dostDost bak ben dost diyorum sana bu söz büyük bir sözdür senin kaç mesajını gördüm millet gösterdi bana şok oldum yapma abicim yapma kendini küçültme lutfen para bugün olur yarın olmaz bende konuda sana sert yazdım biraz kusura bakma sende
Öyle erhanım paranın esiri olmuş çoğu kişiEskiden kim dost kim düşmandı ama suan düşmanın yerini sahtekar insanlar aldi cidden