- 103,072
- 58,219
- 113
Yoo ne betcosu 1xbetdede şuan korner skoru 5.1Betcoda yanlışlık yok değil mi?
Yoo ne betcosu 1xbetdede şuan korner skoru 5.1Betcoda yanlışlık yok değil mi?
Kimse yokken tek başıma takip ediyodum yaşlı dayı bir bak istersenLose geçmiş olsun dedin ne dedim ben diyor bide
Bizde umudu kesmiştik45 te çıktım takipten yalan yok
O zaman evlendin sen çik bro ölene kadar takip etmeliydin45 te çıktım takipten yalan yok
Kumarci adam düdük çalmadan ümidi kesmez45 te çıktım takipten yalan yok
Won olduğunu nasıl gördün diye sorarlar adama totem bitti tamam45 te çıktım takipten yalan yok
Tebrikler45 te çıktım takipten yalan yok
Ben hep burdaydim yalan konuşma dk 20de geldim kimse yok diyo bideKimse yokken tek başıma takip ediyodum yaşlı dayı bir bak istersen
Kayıp bonusu almak için siteye girdimWon olduğunu nasıl gördün diye sorarlar adama totem bitti tamam
Hemen whatsaptan caldirdim gaddar uyan diyeWon olduğunu nasıl gördün diye sorarlar adama totem bitti tamam
Ya dayı ne hep burdasın sen bir git Allah içinBen hep burdaydim yalan konuşma dk 20de geldim kimse yok diyo bide
Kaybolmayacak dost umudumuz varKayıp bonusu almak için siteye girdim
Ağlamak her zaman kazandırı içine içine ağladı hissettim ben o esnada kudreti müdafa el attıHemen whatsaptan caldirdin gaddar uyan diye
Dıpptıdıptıssss skdkdmxKesin 45 de aiscoru kapayıp için için ağladı o esnada göklerden bi eşsiz karar geldi ve wonladı
Tmm kardeş süs ve benimle muhattap olma sen.seninle anlaşamıyoruz vidaha msjimi alintilamaYa dayı ne hep burdasın sen bir git Allah için