- 12,525
- 12,736
- 113
5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Bş ben olucu tayfada mi oluyorum dost5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Oooo gaddar bol şans5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Bol sanslar5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Sagol dostumOooo gaddar bol şans
Bol şanslar5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Vura vura getirelimSagol dostum
bol şanslaaarrr5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Bol şans5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Kim onlar abi puaha rol için hazir kita bekliyorum bol sans5x 1.40 tan çevrimim var basarirsam 2 rolcü seçeriz. Rolüme ölücüler gelmesin onlar kendilerini biliyor.
Gidermisin lütfen her role gelmeKim onlar abi puaha rol için hazir kita bekliyorum bol sans
Daha 1 tane msj yazdik sende varya tam gidiyorumGidermisin lütfen her role gelme![]()
Kal kal sensiz olmazDaha 1 tane msj yazdik sende varya tam gidiyorum