- 12,129
- 11,888
- 113
Allah carpsin kötürüm bu ev geçende evinde 5 yedi kg oynamıştım atamamis 107 maçtır gol atamıyor
Ulan st patrick bile beşiktaşa attı neden neden vaduz neden söyle nedenAllah carpsin kötürüm bu ev geçende evinde 5 yedi kg oynamıştım atamamis 107 maçtır gol atamıyor
Vaduz da atsa tadından yenmezBjk dakika 1 de gol yedi puahha ulan artık cidden utanıyorum bjkli olduğum icin
Daha zaman var ama çok beceriksizAllah carpsin kötürüm bu ev geçende evinde 5 yedi kg oynamıştım atamamis 107 maçtır gol atamıyor
Aç arkadaşın kuponu geldiUlan st patrick bile beşiktaşa attı neden neden vaduz neden söyle neden
Bizim at yarisci cocuklara helal olsun milyona kilini kipirdatmiyorlar nasip gelirse deyip geciyorlar siz harbi bir iki gole mezdeke oyniycaniz tutsa gelecek parada 17000 agayi gorsen sanki katedrali ona vericekler yanindaki yancisida konusuna gelmisim ulan basgit diyor bana zaten plakasi 21 sizin guttugunuz keci kadar benim siktigim coban var insallah gozume gozukursunuzTüm bültende korner show var sadece her maça korner girmiş olsak servetimizi taşıyacak adam lazım di suan puhah
Bugünde utandık sukurVaduz da atsa tadından yenmez
Olum sen malmısin ne diyorsun oda belli değilBizim at yarisci cocuklara helal olsun milyona kilini kipirdatmiyorlar nasip gelirse deyip geciyorlar siz harbi bir iki gole mezdeke oyniycaniz tutsa gelecek parada 17000 agayi gorsen sanki katedrali ona vericekler yanindaki yancisida konusuna gelmisim ulan basgit diyor bana zaten plakasi 21 sizin guttugunuz keci kadar benim siktigim coban var insallah gozume gozukursunuz
Ya sg artık neden burdasin diye sorarlar adama, bu kadar onurlu bir arkadaşsan burda destan yazmana ne gerek var uzayıp gitsene artıkBizim at yarisci cocuklara helal olsun milyona kilini kipirdatmiyorlar nasip gelirse deyip geciyorlar siz harbi bir iki gole mezdeke oyniycaniz tutsa gelecek parada 17000 agayi gorsen sanki katedrali ona vericekler yanindaki yancisida konusuna gelmisim ulan basgit diyor bana zaten plakasi 21 sizin guttugunuz keci kadar benim siktigim coban var insallah gozume gozukursunuz
O kim laAç arkadaşın kuponu geldi
Biz bi dostluk eli uzattik tamam gidiyorum bi selam versen sen kazanirdin isin rastgelsin ben yedigim tekmeyide kafami oksayan elide unutmayan bir itim hadi eyvallahYa sg artık neden burdasin diye sorarlar adama, bu kadar onurlu bir arkadaşsan burda destan yazmana ne gerek var uzayıp gitsene artık
Duvar diye biri var yaO kim la
He aynen balDuvar diye biri var ya