Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Barrios | Günün Kuponu

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
1.00

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,129
11,888
113
Allah carpsin kötürüm bu ev geçende evinde 5 yedi kg oynamıştım atamamis 107 maçtır gol atamıyor

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Tüm bültende korner show var sadece her maça korner girmiş olsak servetimizi taşıyacak adam lazım di suan puhah
Bizim at yarisci cocuklara helal olsun milyona kilini kipirdatmiyorlar nasip gelirse deyip geciyorlar siz harbi bir iki gole mezdeke oyniycaniz tutsa gelecek parada 17000 agayi gorsen sanki katedrali ona vericekler yanindaki yancisida konusuna gelmisim ulan basgit diyor bana zaten plakasi 21 sizin guttugunuz keci kadar benim siktigim coban var insallah gozume gozukursunuz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,565
21,998
113
Bizim at yarisci cocuklara helal olsun milyona kilini kipirdatmiyorlar nasip gelirse deyip geciyorlar siz harbi bir iki gole mezdeke oyniycaniz tutsa gelecek parada 17000 agayi gorsen sanki katedrali ona vericekler yanindaki yancisida konusuna gelmisim ulan basgit diyor bana zaten plakasi 21 sizin guttugunuz keci kadar benim siktigim coban var insallah gozume gozukursunuz
Olum sen malmısin ne diyorsun oda belli değil

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,129
11,888
113
Ya sg artık neden burdasin diye sorarlar adama, bu kadar onurlu bir arkadaşsan burda destan yazmana ne gerek var uzayıp gitsene artık

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Ya sg artık neden burdasin diye sorarlar adama, bu kadar onurlu bir arkadaşsan burda destan yazmana ne gerek var uzayıp gitsene artık
Biz bi dostluk eli uzattik tamam gidiyorum bi selam versen sen kazanirdin isin rastgelsin ben yedigim tekmeyide kafami oksayan elide unutmayan bir itim hadi eyvallah

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,302
8,670
113
Essklee bunlar essklee sut çekmeyi blmiyolar mk

wasil

Tanınmış üye