Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Betbuldir 6k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
6000
Kupon Oranı
3.20

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,642
22,035
113
Bir gün herkes dolandırıp gidecek 2020 de adam bana 5k para atmıştı payfixten atayım bana paparadan geri atar mısın onu diye
Paranın para olduğu zaman onu dolandırmadım hep içimde kaldı
Valla suan 100k felan odul parasi olsa ben anca o rakamlara alir kaçarım baska turlu çok zor dost puahah senin kacman lazim di yanlış yapmissin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,122
84,869
113
Multi gelir takılırdın dost ne var bunda zaten çoğu dolandırıcı ole yapmiyor mu bide forumda seviyemiz çok aşağı seviyelere inmiş millet her önüne gelene dağıtım için para atıyorlar
Atsınlar alıp kaçan çok olur daha
Multi yok artık yeni üyelikte selfie kimlik istiyor başkan sistem değişti

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,642
22,035
113
Atsınlar alıp kaçan çok olur daha
Multi yok artık yeni üyelikte selfie kimlik istiyor başkan sistem değişti
Valla ondan haberim yoktu baskan önlem almış bu iyi iste kaçarlar dost adam 3 kişiye ödül atacak diye dağıtımci ayarlıyor o atsın diyor pauha kendin atsana 3 kişiye cokmu zor kişi 5 den yüksek oldumu bide tutar fazla olursa o şekilde bu forumda kimin ne olduğu artik aşikar şekilde belli ona verirsin o dağıtır adamlar artık 1 kişiye bile para atacakken dagitimci atsin diyorlar puahab

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,122
84,869
113
Valla ondan haberim yoktu baskan önlem almış bu iyi iste kaçarlar dost adam 3 kişiye ödül atacak diye dağıtımci ayarlıyor o atsın diyor pauha kendin atsana 3 kişiye cokmu zor kişi 5 den yüksek oldumu bide tutar fazla olursa o şekilde bu forumda kimin ne olduğu artik aşikar şekilde belli ona verirsin o dağıtır adamlar artık 1 kişiye bile para atacakken dagitimci atsin diyorlar puahab
2-3 sene aktif kalıp böyle güven kazanıp arkadan alıp kaçan çok oldu o yüzden ben 8-10 kişi hariç kimseye güvenmem herkes yapabilir benim için yapması sorun değil ben anlayış gösteririm duruma göre çünkü kumar kafası yaptırabilir bataktaysa söverim söylenirim ama yapıp kaçana direkt herkesi siliyor o adamlara uyuz oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...