- 15,107
- 15,795
- 113
Conta önemli değil altır ister gelir ister gelmez saldım artık dost. Bıktım yoruldumBu sefer sıkı takipteyim won çekecez inşallah, GS bu Per biraz düşük çıktı ama hâlâ ihtimal var
Conta önemli değil altır ister gelir ister gelmez saldım artık dost. Bıktım yoruldumBu sefer sıkı takipteyim won çekecez inşallah, GS bu Per biraz düşük çıktı ama hâlâ ihtimal var
Bi zahmet geliversin bu da artikConta önemli değil altır ister gelir ister gelmez saldım artık dost. Bıktım yoruldum
Al benden de o kadar. Bugun denedik denedik birşey yapamadık. Hayırlısı olsun bakalımConta önemli değil altır ister gelir ister gelmez saldım artık dost. Bıktım yoruldum
Salma kendını en azından ayakların sıcakConta önemli değil altır ister gelir ister gelmez saldım artık dost. Bıktım yoruldum
Bol şanslarSon paramız gelirse gece döndürmeye çalışacam gelmezse zaten değişen bişey yokEkli dosyayı görüntüle 857885
Eksik yazdın sana bot yokGS 14
Manresa 15 bekliyorum son çeyrek
Hayırlı olsun kankamEksik yazdın sana bot yok
HayırlısıSon paramız gelirse gece döndürmeye çalışacam gelmezse zaten değişen bişey yokEkli dosyayı görüntüle 857885
Adamın alacağı surda 4k para dost. Buna da el yağlıyorlarsa ne diyeyim ben yaniEvet bazıları elleri yaladı dm ye hareket edecek. Bitsin de öyle yalvarın
Pazarlıklad basladı bıleAdamın alacağı surda 4k para dost. Buna da el yağlıyorlarsa ne diyeyim ben yani