- 9,795
- 6,604
- 113
Demeyelim bakalım. Reis eyvallah yatarsada zaten hep olan şey teşekkürlerBedava 4 oran baba ufc uzmanı olarak herkes topuria kazanacak Diyor ama chalers baba boğacak
Ekli dosyayı görüntüle 805583
500 atacam ben geleceğini düşünüyorum gelmezsede birsey kaybetmemDemeyelim bakalım. Reis eyvallah yatarsada zaten hep olan şey teşekkürler
Boy avantajından başka hiçbir avantajı yok bide bj yere alırsa bitirebilir ama ayakta illa yakalarsa direk patatesBedava 4 oran baba ufc uzmanı olarak herkes topuria kazanacak Diyor ama chalers baba boğacak
6-7 yi bulur s sport plustan izlersinBeyler maci nerden izleyebiliriz ve kacta baslio mac bilgisi olan varmi
Bol sansBedava 4 oran baba ufc uzmanı olarak herkes topuria kazanacak Diyor ama chalers baba boğacak
Ne veriyor özel oran illayabetsmoveda topuria kazanır özel oran kazanır almıştım tereddütteydim iyi sen charles diyorsan özel oranın kazanacağı kesinleşti
İyi oran limit veriyorsa caprazlayalımNe veriyor özel oran illaya
Buda bana aşık 😀betsmoveda topuria kazanır özel oran kazanır almıştım tereddütteydim iyi sen charles diyorsan özel oranın kazanacağı kesinleşti
Smndmmdbetsmoveda topuria kazanır özel oran kazanır almıştım tereddütteydim iyi sen charles diyorsan özel oranın kazanacağı kesinleşti