- 50,209
- 23,572
- 113
Hahahahahhahahhhahahahhahahzh iBAN bırakıldıBelki forum acildigindan beri üye buraya bu aslan parçası
Hahahahahhahahhhahahahhahahzh iBAN bırakıldıBelki forum acildigindan beri üye buraya bu aslan parçası
Yazdığını yeni gördümBir iki tane daha etiket at dostum
Ibanin daha fazla sitede bulunuyorBiz her daim buradayız Babayiğit
Bende geç sataştı diye şaşırdım valla ahahahhahsdjYazdığını yeni gördüm
Üye olduğu gün iban bırakmış siteye muro baskanimBelki forum acildigindan beri üye buraya bu aslan parçası
Bı basket perıyodu bulsa tamamdır3200x1,85 : 5920 hayırlı işler @Baronizm
Artık bırakmasına da gerek yoktur diye düşünüyorum ne de olsa artık ezberlemistir arkadaşlarÜye olduğu gün iban bırakmış siteye muro baskanim![]()
Admin yakında siteye sabitlerArtık bırakmasına da gerek yoktur diye düşünüyorum ne de olsa artık ezberlemistir arkadaşlar
Olabilir aslında en başa tuttursalar muro başkanda tekrar tekrar hatırlatma gereği duymazAdmin yakında siteye sabitler![]()
Tebrikler
Bende buraya sponsor diye oynadım romadan çektim kayıp bonusu alırım diye buraya attımSıteyı yenı duydum odemesı fakan ıyımı
Sponsorsa ıyı . Ana para cevrımı olmadan bozdunya tum kasayı yenıden oynatabılırlerBende buraya sponsor diye oynadım romadan çektim kayıp bonusu alırım diye buraya attım
Taş gibi site dene gör reis kendilerini bozmazlarsa uzun vadede vbet gibi olur. 5 k çektim 10 saniyede geldi daha siteden çıkmadım 🤣Sıteyı yenı duydum odemesı fakan ıyımı