- 24,017
- 10,632
- 113
89 bitir hoca
alttan mı alıyon yine
Rolll no roll Allah rol konusunun belasını versin kerametsiz konu herkes yatıyorBu rol konusu neden bu kadar komik gerçi @Golcümetin burdaysa konunun bu denli komik geçmesini anlarim
Komik mi puhahahaBu rol konusu neden bu kadar komik gerçi @Golcümetin burdaysa konunun bu denli komik geçmesini anlarim
Sakatlık oldu yine +5 herhaldeBitir hoca
Harbiden rol konusu zannettim değilmiş kazansan da rollerde emin ol yine aldığından cok zarar ediyorsun millet harbiden çok aç olmus ben kolay kolay rol açmam artik arada cekilis belki acarimRolll no roll Allah rol konusunun belasını versin kerametsiz konu herkes yatıyor
La bu değil adama basta dedin ya girip golu atsana sonra pardon alt almişsin felan dedin ya o kısma çok güldüm Allah affetsin puaahKomik mi puhahahabeklemede kuponu yapmıştı o gelince
2 kişiye ödüllü kupon yapti
Erho sen geçen borçları kapatıp bahsi bırakıyordun sanki son 250 yi vasile attım demiştin puhahaha borçlar bitti rahatladın illa geri ütüleceksinHarbiden rol konusu zannettim değilmiş kazansan da rollerde emin ol yine aldığından cok zarar ediyorsun millet harbiden çok aç olmus ben kolay kolay rol açmam artik arada cekilis belki acarim
Heee tam salagim kuponu incelemeden yorum yapıyorumLa bu değil adama basta dedin ya girip golu atsana sonra pardon alt almişsin felan dedin ya o kısma çok güldüm Allah affetsin puaah