- 11,838
- 7,438
- 113
pilar macına 4.5 üst aldım ben insallah seninki gelir ben günahkar bi lavugumBilmediğim site ilk defa oynadım
Ekli dosyayı görüntüle 846568
Salladım zatenpilar macına 4.5 üst aldım ben insallah seninki gelir ben günahkar bi lavugum
bol sans dostum benim kupon 22850 veriyor betgit’ten oynadım benimıi gelirse atarım 850 sanaSalladım zatenaz attım tutmaz diye
Param olsaydı bende 3.5 alt alsaydım keşke 350 kâr olurdu 🤣bol sans dostum benim kupon 22850 veriyor betgit’ten oynadım benimıi gelirse atarım 850 sana
Tamm kanka
Dagitma parani kimseye dostBilmediğim site ilk defa oynadım
Ekli dosyayı görüntüle 846568
Seninki gelir 2 oldubol sans dostum benim kupon 22850 veriyor betgit’ten oynadım benimıi gelirse atarım 850 sana
Baa para lazım degil keyfi oynuom sen kazanSeninki gelir 2 oldu
Sana para lazım değilse adam yatsın sen kazan 20 bin üstü kazanıyorsun 10 bin ona atarsın sen kaybedeceğine adam 2 yerine 10 kazanmış olur 😀Baa para lazım degil keyfi oynuom sen kazan
4-0 biter ikimizinde yatar raat ol bu isler boyle evrendeSana para lazım değilse adam yatsın sen kazan 20 bin üstü kazanıyorsun 10 bin ona atarsın sen kaybedeceğine adam 2 yerine 10 kazanmış olur 😀
Youtube maça baktım. Sokak maci gibi karılar 5 olur 😅😀😅4-0 biter ikimizinde yatar raat ol bu isler boyle evrende
Ben şimdi uyuyom sabah dünya is var 4.5 ust olursa usdt veya trx adresini at bana ozelden knkYoutube maça baktım. Sokak maci gibi karılar 5 olur 😅😀😅
Sen yine de paraya çok güvenme bak geçen ay 200 bin vardı cebimde sağa sola savuruyordum şimdi bin mesaj olsunda 500 TL alayım diye uğraşıyorum hayat bu ne olacağı belli olmaz4-0 biter ikimizinde yatar raat ol bu isler boyle evrende
Reıs ben insaat muhendisiyim para akıyorSen yine de paraya çok güvenme bak geçen ay 200 bin vardı cebimde sağa sola savuruyordum şimdi bin mesaj olsunda 500 TL alayım diye uğraşıyorum hayat bu ne olacağı belli olmaz