- 6,390
- 2,444
- 113
Bu hindistan ligi bundan gelişmiyor işte böyle maç mı olur
Yok aslında 4 uzatmış maç bitmiş hatalı göstermişler yayın da kalkmışBu hindistan ligi bundan gelişmiyor işte böyle maç mı olur
Bende diyorum bu nasıl maç belliydi bir şey olduğu eyvallah dostumYok aslında 4 uzatmış maç bitmiş hatalı göstermişler yayın da kalkmış
Tebrikler dost 🙏Düşük oranları oldum olası sevmem ama
Ekli dosyayı görüntüle 846365
Hindistan ligindeki maç yüzündendirKupon halla sonuçlanmamis
Şu alt oynayabilen kişileri hep tebrik etmişimdir bravo. Kazanç içinde tebrikler dostDüşük oranları oldum olası sevmem ama
Ekli dosyayı görüntüle 846365
Baya ızdırap çektirerek geldi ama maçlar 😀Şu alt oynayabilen kişileri hep tebrik etmişimdir bravo. Kazanç içinde tebrikler dost![]()
Nerdesin kankaKupon halla sonuçlanmamis
Geldi ya boşver
Şimdi kazanç hesaba gelir
Canlı desteğe sor
Knka maç bittiğinden beri böyle desteğede sordum bana dedi abuk subuk lige oynamissin alt yapı ne zaman onaylarsa o zaman dediŞimdi kazanç hesaba gelir
O gelir ben yatacam paratim mı atayım IBAN mı kankaKnka maç bittiğinden beri böyle desteğede sordum bana dedi abuk subuk lige oynamissin alt yapı ne zaman onaylarsa o zaman dedi
Federasyonun sitesine düşmüş sonuç oraya bakıp onaylıyorlar birazdan sonuçlanırKnka maç bittiğinden beri böyle desteğede sordum bana dedi abuk subuk lige oynamissin alt yapı ne zaman onaylarsa o zaman dedi