- 9,682
- 6,585
- 113
Valla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200

Bol şans dost kimse anlamıyor zaten vur gel şansaValla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200Ekli dosyayı görüntüle 834821
Elbet dagıtımda denk gelırız ozaman sen yazarsın ben cevap yazmam o gun 1 kısı almadım parayı dedı onu sorduk sana dagıtım sendeydıValla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200Ekli dosyayı görüntüle 834821
Bol şanslar dostValla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200Ekli dosyayı görüntüle 834821
Haydi bol Şans ustam İnşallahValla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200Ekli dosyayı görüntüle 834821
Bol şams dostValla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200Ekli dosyayı görüntüle 834821
Bil sanslarValla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200Ekli dosyayı görüntüle 834821
Bol şans reisValla agalar basketten hicbirsey anlamam Oranlara bakıp alıyorum @AllanSaintMaximin başarırsak 2kisi 200Ekli dosyayı görüntüle 834821
Standart her zaman acar kaybolur tutarsa buralar yesilder kacar yatarsa ugramaz bileAdam konuyu terk etti
Hoşgeldin dostStandart her zaman acar kaybolur tutarsa buralar yesilder kacar yatarsa ugramaz bile
Eyvallah abim günaydınHoşgeldin dost