Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Barcelona - Dordmund Baronların Maçı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Evet Dostlar Az Önce İzlediğime İnanamadım Dordmundun Net Golu Ofsayt Gerekçesiyle Verilmedi Ancak Pozisyondaki 2 Oyuncu Pasif Durumda Yüzde Yüz Golu Vermediler. Artık Göz Göre Göre Yapıyorlar Şikeyi. Dordmund Gol Attığında Oran Uçmuştu BÜYÜK BARONLAR YEDİRMEDİ Her Zamanki Gibi

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,026
340
83
evet dışarıdan müdahale çok fazla oluyor

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Evet Dostlar Az Önce İzlediğime İnanamadım Dordmundun Net Golu Ofsayt Gerekçesiyle Verilmedi Ancak Pozisyondaki 2 Oyuncu Pasif Durumda Yüzde Yüz Golu Vermediler. Artık Göz Göre Göre Yapıyorlar Şikeyi. Dordmund Gol Attığında Oran Uçmuştu BÜYÜK BARONLAR YEDİRMEDİ Her Zamanki Gibi
Kral dalgamı gecıyosun 2 öetre ofsayt bende 1 golden yattım ama 2 metre ofsaytıda gormeyecek degılım

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
366
83
Her gun baronlarin gunu😀😀

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,201
5,510
113
Olm senin kör gözüne diyecem artık net ofsayt olan gole nasıl ofsayt olmayan diyorsun. Bende var oynadım da bu kadar da abartma

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Kanka hangi takımlısın

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Barça, Paris kazanır,
Paris en az 3
Barça en az 2 korner fark atar dedik. 2. Yarı Barça 1 korner atmadı. Rakip peşpeşe kornerler kullandı. Barça bunu hep yapıyor. Teknik takımlar fazla korner atmıyor.

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
İftira atma benim bir suçum yok!!

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
500
113
Para olan yerde şike mutlaka vardır ama her maçta olmaz

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,268
13,424
113
la şunu ciddiye alıp cevap bile vermeyin aklınca makara yapıyo çok komik gibi 4 ucl maçı da üst oldu dünden beri ezel'in kör anası meliha bile hepsine üst bastı kazandı bu hala baron maron diyo

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,305
5,908
113
Yeter brom yeter brom yeter brom yeter
Yeter
yeter
Yeter
Olum her mactan sonra cik cikiyorsun
Mac 4 0 da bitse 4 1 de bitse 0 0 da bitse
Baronlar diyorsun bu maci yedi diyorsun
Foruma renk katiyorsun tamamda
Yeter la😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...