Geciktik baksana yatırıma döndü is5 dk sürmez gecikmediysen tabi
Dost yatırımsızdı 19.00 dan sonra yatırım şartı geldi 20-25 kişi yatırımsız çekti200 yatır 500 cekmi güzel Bonus
Pardon aga yanlış bizdeymisDost yatırımsızdı 19.00 dan sonra yatırım şartı geldi 20-25 kişi yatırımsız çekti
Estağfurullah özel oran yok mu yaPardon aga yanlış bizdeymis
Diğer siteyi kaybettim750 TL Gates Of Olmypus da bonus veriyor bir kat çevirip ana parayla dilediğiniz alanda oynayabilirsiniz beyler 5000 yap 200 yatır 500 çek denenir güzel bonus
19.00 dan önce üye olanlar yatırımsız çekebilir 19.00 sonrası yatırım şartı geldi
beyler sömğrdük yine tebrikler adamlar 200 tl yatırım şartı getirdi
Ama ödemeler geliyor boş şans
İsteydim kaçırdım hepsiniEstağfurullah özel oran yok mu ya
Dost ben dışarı çıkıcam şimdi Holi de 20 tl kalmış sana atsam oran gelirse dağıtım yaparmısın eğer müsaitsen faydamız olsınnİsteydim kaçırdım hepsini
Bol kazançlar dostumPaylaşan arkadaşa teşekkürler çekim yapıldı 5 dk'da geldi
Ben kocadım yetisemem kardeşim teşekkürler iyi niyetin için Sor bakalım yapacak arkadaş vardırDost ben dışarı çıkıcam şimdi Holi de 20 tl kalmış sana atsam oran gelirse dağıtım yaparmısın eğer müsaitsen faydamız olsınn
Çok güzel bonus 😃750 TL Gates Of Olmypus da bonus veriyor bir kat çevirip ana parayla dilediğiniz alanda oynayabilirsiniz beyler 5000 yap 200 yatır 500 çek denenir güzel bonus
19.00 dan önce üye olanlar yatırımsız çekebilir 19.00 sonrası yatırım şartı geldi
Tamam dost bol şansBen kocadım yetisemem kardeşim teşekkürler iyi niyetin için Sor bakalım yapacak arkadaş vardır
alındı,teşekkürler750 TL Gates Of Olmypus da bonus veriyor bir kat çevirip ana parayla dilediğiniz alanda oynayabilirsiniz beyler 5000 yap 200 yatır 500 çek denenir güzel bonus