Kanka yatırım şartı gelmeden önce üye olanlara ödeme yapılır bu saatten sonra ki üyeliklere isterDestek yatırım şartı yok dedi ki ben kupon oynadım bakalım 8de maçlar sonuçlanana kadar site kapanmazsa iyi 😂
Kanka yatırım şartı gelmeden önce üye olanlara ödeme yapılır bu saatten sonra ki üyeliklere isterDestek yatırım şartı yok dedi ki ben kupon oynadım bakalım 8de maçlar sonuçlanana kadar site kapanmazsa iyi 😂
galiba oyle yatirim sartini soylemedi cunkuHe kuranma 😅😅
Geldi mi ödemeHe kuranma 😅😅
Bol şans baya kişte kazandırdım 50-100 atmak isteyene iban atılır hahahahhaha 😂galiba oyle yatirim sartini soylemedi cunku
Çekimim geldi teşekkür ederim herşeyiniz içinKanka yatırım şartı gelmeden önce üye olanlara ödeme yapılır bu saatten sonra ki üyeliklere ister
5 dk sürmez gecikmediysen tabiÇekim talebi verdim ödeme yapiyormu acaba
Yarasın kanka bol kazançlarÇekimim geldi teşekkür ederim herşeyiniz için
Benimki geldi simdiÇekimim geldi teşekkür ederim herşeyiniz için
Sagolazsinnnn😛Yarasın kanka bol kazançlar
yav benimkini yine reddetti tc dogrulamasi diye ayar oldum haÇekimim geldi teşekkür ederim herşeyiniz için
Kanka sana da ödeyecekler yatırımsız kaybetme bakiyeyiDestek yatırım şartı yok dedi ki ben kupon oynadım bakalım 8de maçlar sonuçlanana kadar site kapanmazsa iyi 😂
Yapıver canlıdanyav benimkini yine reddetti tc dogrulamasi diye ayar oldum ha
az once yaptim zaten cekim talebi verin dedi yaYapıver canlıdan
Sayfa yenile yap öder merak etme tebrik ederimaz once yaptim zaten cekim talebi verin dedi ya
Abi bana Atcan mı lütfenKardeş özelden IBAN at bı şans parası atayim sana
Tebriks500 çekim verildi