Attım dostum teşekkürlerKardeş özelden IBAN at bı şans parası atayim sana
Attım dostum teşekkürlerKardeş özelden IBAN at bı şans parası atayim sana
Anlamadım ne diyonKanka yerin altından buldum siteyi foruma attım 15-20 kişi çekim yapınca bşrdebnte yokuş yaptındemek ki
Ciddimiain haha200 yatırım şartlı
dedesi asiri acik valla bende aldim oldurmedi700 bastım dedeye 3 k ödedi
Bidaha 700 bastım 3 k ödedi
6 k oldu direk kasa
Yeminle iş çığrından çıktı balina barbi cenabet karga en sonunda y.rr.k net çıkarsa sasirmam750 TL Gates Of Olmypus da bonus veriyor bir kat çevirip ana parayla dilediğiniz alanda oynayabilirsiniz beyler 5000 yap 500 çek yatırım şartı yok denenir güzel bonus
yok la yatirimsiz bonus200 yatırım şartlı
knk bana da bi el atarmisin yaKardeş özelden IBAN at bı şans parası atayim sana
millete nasıl ödüyor dünden beri hersiteye yatirim yapiyorum 0x oduyor aldim simdi bonusu spin aldim yine 0x bisey patlamadi ?750 TL Gates Of Olmypus da bonus veriyor bir kat çevirip ana parayla dilediğiniz alanda oynayabilirsiniz beyler 5000 yap 500 çek yatırım şartı yok denenir güzel bonus
Kontenjan doldu dost iki arkadaşı gördük k.bakmaknk bana da bi el atarmisin ya
yav simdi cekecektim yatirim sarti getirmisler kriz geciricem 3 tane yatirim sartli bonus bekliyor suanBeyler çekim yapanları tebrik ederim adamları sömğrdük 200 yatırım şartı koydular
1098 kasa ben bildiğim yerden devam edeyim bro sağolasınKanka yerinde olsam uçak oyunlarında katlardım 2 dk de 5000 yaptım 500 çektim
Geciktin yatırım şartı eklediler1098 kasa ben bildiğim yerden devam edeyim bro sağolasın
canin saolsun kral düşünmen yeterli en azindanKontenjan doldu dost iki arkadaşı gördük k.bakma
Bi anda 50! Adam çekinceyav simdi cekecektim yatirim sarti getirmisler kriz geciricem 3 tane yatirim sartli bonus bekliyor suan
Yatırımlı diyo 😄750 TL Gates Of Olmypus da bonus veriyor bir kat çevirip ana parayla dilediğiniz alanda oynayabilirsiniz beyler 5000 yap 500 çek yatırım şartı yok denenir güzel bonus
Yenş geldi şartYatırımlı diyo 😄