- 8,986
- 4,907
- 113
Kod geçersiz diyorsa zaten üye olamıyorsun, çünkü kod kabul edilirse üyeliğin aktif oluyorGeçersiz kod üye olmayın
Kod geçersiz diyorsa zaten üye olamıyorsun, çünkü kod kabul edilirse üyeliğin aktif oluyorGeçersiz kod üye olmayın
EXKOD:VIP500TL 500TL NAKIT YENI KAYIT OLAN UYELERIMIZ ICIN GECERLI
KAYIT FORMUNDA PROMOSYON KODU KISMINA KODU YAZIP
KAYIT OLMANIZ YETERLI
Şöyle bir SMS aldım üye olurken bu kodu girince 500 TL nakit ekleniyor 2500 yap 500 çek yatırımsız isteyenler denesin.
SİTE HAKKINDA BİR BİLGİM YOK YATIRIM TAVSİYE ETMİYORUM
Konu kilit şimdi üye oldum bitmiş kodKOD:VIP500TL 500TL NAKIT YENI KAYIT OLAN UYELERIMIZ ICIN GECERLI
KAYIT OLMANIZ YETERLI
Şöyle bir SMS aldım üye olurken bu kodu girince 500 TL nakit ekleniyor 2500 yap 500 çek yatırımsız isteyenler denesin.
Üye olmadan ben koduda yazdım kabul etmedi direk çıktım sayfayı kapatıpKod geçersiz diyorsa zaten üye olamıyorsun, çünkü kod kabul edilirse üyeliğin aktif oluyor
3-5 kisi kota ulaşmislardir hemen 😂 unili cocuklarin actigi siteden ne beklenirKOD MAX SAYIYA ULAŞTI DİYOR DESTEK
Geçersiz diyorKOD:VIP500TL 500TL NAKIT YENI KAYIT OLAN UYELERIMIZ ICIN GECERLI
KAYIT OLMANIZ YETERLI
Rica ederiz yine beklerizÇekim hızı mükemmel teşekkürler grandpashabet Ekli dosyayı görüntüle 862751
Burası bunun yerini oe pigme seniÇekim hızı mükemmel teşekkürler grandpashabet Ekli dosyayı görüntüle 862751
orospu çocuklarına ban istiyoruzÇekim hızı mükemmel teşekkürler grandpashabet Ekli dosyayı görüntüle 862751
Yalnız arkadaşın linki add adminler cakmamisKOD:VIP500TL 500TL NAKIT YENI KAYIT OLAN UYELERIMIZ ICIN GECERLI
KAYIT OLMANIZ YETERLI