http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bankalar Hk.

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
457
83
Benim geçen pederi aradı şansa ben açtım dedim kitabınızın ... bir daha oğlumu arar iseniz 3 haftadır ses seda yok ")

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,019
2,201
113
Benim geçen pederi aradı şansa ben açtım dedim kitabınızın ... bir daha oğlumu arar iseniz 3 haftadır ses seda yok ")
Artık zaten kanun gelecek dost icra iflas kanununda önceden 4 te 1 kesiliyordu artık 10 da 1 birini kesebilecekler yani bu bizim için daha iyi

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,093
218
63
Beyler bankalar bu sıralar çok sık rahatsız etmeye başladı 1 aylık sırf ₺500 tl gecikme var diye arıyorlardı açmıyordum yasal sınır 90 gün bugün aradılar yine açmadım annemi aramışlar borcumu söyleyip ödemem gereken tutar için şubeye çağırmışlar bu hukuka aykırı değil midir? Borç kişisel değil mi ailemi niye için işine katıyorlar sizin de başınıza böyle saçma sapan işler geldi mi nasıl reaksiyon aldınız merak ediyorum açıkcası. Borç hakkında
Ayrıca anneme hesaplarını bloke ederiz falan demişler...
Benim benzer bir durum başıma geldi. Kızımı aramışlardı. Kızım 18 yaşından küçüktü CİMER e şikayet ettim. 2 sene içinde 4-5 defa karakola ifade verdim. Akabinde Cumhuriyet Başsavcı vekili çağırdı gitmedim . Akşam saat 22:00 da kapıya Bekçi geldi. Bekçinin telefonundan Başsavcı Vekili ile görüştüm niye gelmedin dedi yol param yok dedim. Bekçiye sabah getirin dedi . Tamam ben gelirim dedim gittim
Bir izzet bir ikram çay mı içersin kahvemi kahvaltı ettin mi sohbet muhabbet sonuç sen davandan vazgeç borcunu ben ödeyeceğim dedi. 1000 TL de harçlık verdi
Tabi işin aslını sonradan öğrendim Kızımı arayan avukat bir şekilde başsavcı vekiline ulaşmış sanırım ortak bir arkadaşları varmış ben davamda ısrar etsem ve baskıları ( Kabul etmediğim durumda Başsavcı nın tavrı değişecekti muhtemelen ) göğüsleyebilsem Avukatın mesleği ciddi tehlikeye girecek ve hapis cezasına kadar varan bir durum olabilecekmiş

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,271
1,992
113
Net yasaktır bırak etrafından birisini..

Seni bile belli bir süreç dahlinde arayabilir.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,733
1,040
113
Beyler bankalar bu sıralar çok sık rahatsız etmeye başladı 1 aylık sırf ₺500 tl gecikme var diye arıyorlardı açmıyordum yasal sınır 90 gün bugün aradılar yine açmadım annemi aramışlar borcumu söyleyip ödemem gereken tutar için şubeye çağırmışlar bu hukuka aykırı değil midir? Borç kişisel değil mi ailemi niye için işine katıyorlar sizin de başınıza böyle saçma sapan işler geldi mi nasıl reaksiyon aldınız merak ediyorum açıkcası. Borç hakkında
Ayrıca anneme hesaplarını bloke ederiz falan demişler...
Annenin hesaplarını blokeyi etmeyi bırak arayamaz araması bile suç. Senin yerinde olsam 1 dk bile durmam savcılığa gider bizzat suç duyurusunda bulunurdum. Ayrıyeten aile içi kavgaya huzursuzluğa güven eksikliğine yol açtı diye de belirtirdim. Hangi banka bu arada?

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,733
1,040
113
Bende araştırdım aykırı diye. Bankayı arayıp dillendirsem mi düşünüyorum bu yaptıklarını
Bankayla muhattap olma yüz göz olma. Git adliyeye bizzat yerinde suç duyurusunda bulun anneni arayan numarayı saati tarihi vs vs al git onlar senin peşinde koşsun.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,314
1,496
113
Sende deseydin kral gvtlar 100 liranın pesinemi düştünüz diye
Hesap validenindi usta benim numara kayıtlı mobili bloke olmuştu unutmuşum borcu bana da bilgi vermiyorlardı Allahtan havalede ibanı kayıtlıydı yolladım 800 lira kessinler 100 lirasını kalanıda ileride lazım olursa çekeriz 😂

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
748
639
93
Bundan 7 sene önce İngBank aynısını yapmıştı.Kadın babamı arayıp söylemişti ve beynime kan sıçramıştı.Aradım şikayet edeceğimi söyledim ve şikayet ettim savcılığa.Benim kişisel bilgilerimi aile bireyim ile paylaşıp aile içi huzursuzluğa yol açtı diye dava açmıştım.Aradan 1 hafta sonra beni uzlaştırma aradı.Arayan kadının işine son verilmiş denildi ve banka borcumu sildi.Üstüne bana o zamanın parası ile 10K para verdi şikayeti geri çevirmem karşılığında.Birde o avukat kadının annesi aradı beni ağladı kızım bir cahillik yapmış ben hastayım bize bakıyor başı belaya girecek oğlum ne olursun şikayeti geri al diye.O ağlayan anneyi kırmadım ve şikayeti geri aldım.Borcum tamamen silinip üstüne bana 10K vermişlerdi
yoooğaaammına

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
194
43
Bankalar bunun suç olduğunu bilip neden personeline bunu yaptırır ki? Bence bu bankanın personelleriyle alakalı.

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
194
43
Aynen öyle. Tek farkları yasal ve resmi tefeci bunlar.
Aradım fırça çekmek için 5-10 dk hür bir şekilde dinledi sonra size ulaşamayınca öyle yapıyoruz dedi bende borç miktarım vb paylaşılmasıno doğru bulmadığımı söyledim sustular ama banka bunu doğal olarak görüyor avukatla görüşmek gerek onu anladım