http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bankalar Hk.

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
194
43
Beyler bankalar bu sıralar çok sık rahatsız etmeye başladı 1 aylık sırf ₺500 tl gecikme var diye arıyorlardı açmıyordum yasal sınır 90 gün bugün aradılar yine açmadım annemi aramışlar borcumu söyleyip ödemem gereken tutar için şubeye çağırmışlar bu hukuka aykırı değil midir? Borç kişisel değil mi ailemi niye için işine katıyorlar sizin de başınıza böyle saçma sapan işler geldi mi nasıl reaksiyon aldınız merak ediyorum açıkcası. Borç hakkında
Ayrıca anneme hesaplarını bloke ederiz falan demişler...

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,551
532
113
Aile üyelerini aramaları ya da herhangi bir başka tanıdığınızı aramaları açık suçtur.. Uğraşacak halimiz olsa, versek mahkemeye ceza alırlar bankalar da avukatlık büroları da ama ne bizim uğraşacak gücümüz halimiz var ne ülkede hukuk var..

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
194
43
QUOTE="Sisifos, post: 9473162, member: 3511"]
geçen denizbank aradı 1gün gecikti diye açmasam belki çevremi de arıcaklardı şu zamanda bu şekil muamele yapıyolar demekki
[/QUOTE]
Beni arayan denizbank zaten
Akbank sorun yaratmıyor çözüm odaklılar
Ama denizbank arayınca sinirlenmedim değil anneme nasıl ulaşıyorlar onun numarasını sıldırebılır miyim sıstemden?

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
194
43
Aile üyelerini aramaları ya da herhangi bir başka tanıdığınızı aramaları açık suçtur.. Uğraşacak halimiz olsa, versek mahkemeye ceza alırlar. Bankalar da avukatlık büroları da ama ne bizim uğraşacak gücümüz halimiz var ne ülkede hukuk var..
Ödemem gereken borcumu da söylemişler ₺500 tl diye lan zaten cuma günü ödeyecektim kadını tedirgin ediyorlar ödemiyorsam 90 gün verirsin icraya ne diye annemi arayıp bloke koyarız bilmem ne yaparız diye kadını korkutuyorsunuz

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
194
43
Ayrıca bir ara 60 gün ödemrdigimde hiç aramadılar direkt tebligat göndermişlerdi. Şimdi ise 1 ay gecikti bana ulaşamıyorlar diye neler neler yapmaya başladılar

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,551
532
113
Ödemem gereken borcumu da söylemişler ₺500 tl diye lan zaten cuma günü ödeyecektim kadını tedirgin ediyorlar ödemiyorsam 90 gün verirsin icraya ne diye annemi arayıp bloke koyarız bilmem ne yaparız diye kadını korkutuyorsunuz
Tam anlamıyla oç luğu yapıyorlar.. Ayrıca icra getiremezler. Sadece avukatlık ücreti çıkarırlar onu da ödemezsen hiçbişey yapamazlar.. Benim işbankasına kredi kartı borcum var 15 yıldır. Avukatlık bürosu mesaj atıyor arayıp duruyor.. Babayı alırlar.. Devlet doğru düzgün maaş verdirsin işçilerine bizde ödemelerimizi gününde rahatça yapalım.. Yoksa babayı alırlar. İsyann :)

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,548
642
113
Beyler bankalar bu sıralar çok sık rahatsız etmeye başladı 1 aylık sırf ₺500 tl gecikme var diye arıyorlardı açmıyordum yasal sınır 90 gün bugün aradılar yine açmadım annemi aramışlar borcumu söyleyip ödemem gereken tutar için şubeye çağırmışlar bu hukuka aykırı değil midir? Borç kişisel değil mi ailemi niye için işine katıyorlar sizin de başınıza böyle saçma sapan işler geldi mi nasıl reaksiyon aldınız merak ediyorum açıkcası. Borç hakkında
Arama kaydı ile şikayet açabilirsin. Hukuka aykırı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,019
2,201
113
Seni korkutmuslar dost hayirdir annenin hesabını nasıl bloke edebilir öyle bişey yok dost tavsiyem telefon numaranı değiştir kafan rahat eder benim 150 k icram var numarami degistirmistm kafam rahat eve bile gelmediler

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
931
113
ben de kredi kartının asgariyi yatırıyorum garantide bankanın kalan borcu ödeyin diye arama hakkı var mı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,675
6,616
113
Bundan 7 sene önce İngBank aynısını yapmıştı.Kadın babamı arayıp söylemişti ve beynime kan sıçramıştı.Aradım şikayet edeceğimi söyledim ve şikayet ettim savcılığa.Benim kişisel bilgilerimi aile bireyim ile paylaşıp aile içi huzursuzluğa yol açtı diye dava açmıştım.Aradan 1 hafta sonra beni uzlaştırma aradı.Arayan kadının işine son verilmiş denildi ve banka borcumu sildi.Üstüne bana o zamanın parası ile 10K para verdi şikayeti geri çevirmem karşılığında.Birde o avukat kadının annesi aradı beni ağladı kızım bir cahillik yapmış ben hastayım bize bakıyor başı belaya girecek oğlum ne olursun şikayeti geri al diye.O ağlayan anneyi kırmadım ve şikayeti geri aldım.Borcum tamamen silinip üstüne bana 10K vermişlerdi

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,294
2,355
113
Aile üyelerini aramaları ya da herhangi bir başka tanıdığınızı aramaları açık suçtur.. Uğraşacak halimiz olsa, versek mahkemeye ceza alırlar bankalar da avukatlık büroları da ama ne bizim uğraşacak gücümüz halimiz var ne ülkede hukuk var..
Çok güzel özetledin 🔥🔥