- 17,093
- 5,989
- 113
Bugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz
Banada geldi normal bişey bnceBugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz
QR kullanmayın başınız belaya girmesin mesajı veriyorlar, yapılan şeylerden haberleri var.Bugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz
Hesabimin olduğu butun bankalardan geldi, bilgilendirme amaçlı.Bugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz
Herkese attılar dost ama anlamı ne şimdiye kadar neden atmadilar şimdi attılar ortalık karisikkenBanada geldi normal bişey bnce
Kardeşim sebebi basit anında havale islemlerindede millet kendi hesabını veriyor siteler kendileri giriyor mobil uygulamaya QR da aynı şekilde islemlerin artması sonucu normal böyle sms atmaları bu yöntemleri kullanmiyorsan korkmaya gerek yokBugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz
kardeş herkese geliyor bankalardan kumar oynayanlara özel değil artık bu kumar olayı arttığı için herkese gönderiliyor uyarı amaçlıBugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz
Normal havale işlemlerinde hepimiz kullanıyoruz bilmiyorum dost sonunda büyük cezalar gelmesinden korkuyorum bu bastakilerin napacagi belli olmazKardeşim sebebi basit anında havale islemlerindede millet kendi hesabını veriyor siteler kendileri giriyor mobil uygulamaya QR da aynı şekilde islemlerin artması sonucu normal böyle sms atmaları bu yöntemleri kullanmiyorsan korkmaya gerek yok
Ben uyarı niteliğinde olduğunu düşünüyorum arada atıp yani biz uyarımızı yapıyoruz bişey olacağını zannetmiyorumHerkese attılar dost ama anlamı ne şimdiye kadar neden atmadilar şimdi attılar ortalık karisikken
Hesapları Üçüncü kişilerle paylaşmayın, grup yapmayın saplarız diyorlar dostNe attılar bana gelmefi
Şunu merak ediyirum dost hesap kiralamadimiz sürece oyuncuya en baba neyapabilirlerHesapları Üçüncü kişilerle paylaşmayın, grup yapmayın saplarız diyorlar dost
Havale yaptığın 20 hesap patlasa hepsinden 40k ceza gelse 20x40k tahminime gore de yakın zamanda çok sayıda hesap patlar tam anlamıyla önüne geçmek isterseler de yasa değiştirip oynayana da hapis cezası diyebilirlerŞunu merak ediyirum dost hesap kiralamadimiz sürece oyuncuya en baba neyapabilirler
İsteseler Anasını ağlatırlar dost paranın girişi çıkışı bile bahane onlar için. Bak yukarda allan yazmış anında havale qr vs alayı risk barındırıyorŞunu merak ediyirum dost hesap kiralamadimiz sürece oyuncuya en baba neyapabilirler
Banana geldiBanada geldi normal bişey bnce