Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bankadan Gelen Mesajlar

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,093
5,989
113
Bugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,836
5,151
113
Hatta tam yükleme yapacagim esnada geldi, vazgectim param cebimde kaldı.
Hep o ana denk gelsede belki oynamayi birakirim, caydırıcı olur.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,046
25,828
113
Bugün atılan mesajlar herkese geldi sanırım 7258 sayılı kanuna muhalefet tarzında sıra oyunculara geliyormu dostlar ne dersiniz
Kardeşim sebebi basit anında havale islemlerindede millet kendi hesabını veriyor siteler kendileri giriyor mobil uygulamaya QR da aynı şekilde islemlerin artması sonucu normal böyle sms atmaları bu yöntemleri kullanmiyorsan korkmaya gerek yok

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,028
4,782
113
kardeş herkese geliyor bankalardan kumar oynayanlara özel değil artık bu kumar olayı arttığı için herkese gönderiliyor uyarı amaçlı

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,093
5,989
113
Kardeşim sebebi basit anında havale islemlerindede millet kendi hesabını veriyor siteler kendileri giriyor mobil uygulamaya QR da aynı şekilde islemlerin artması sonucu normal böyle sms atmaları bu yöntemleri kullanmiyorsan korkmaya gerek yok
Normal havale işlemlerinde hepimiz kullanıyoruz bilmiyorum dost sonunda büyük cezalar gelmesinden korkuyorum bu bastakilerin napacagi belli olmaz

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,093
5,989
113
Screenshot_2025-12-25-01-28-59-619_com.miui.home.jpgbu trust walletin simgemi değişti önceden farklıydı ben farklı birşey mi indirdim bilgisi olan varmı

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,686
8,691
113
Şunu merak ediyirum dost hesap kiralamadimiz sürece oyuncuya en baba neyapabilirler
Havale yaptığın 20 hesap patlasa hepsinden 40k ceza gelse 20x40k tahminime gore de yakın zamanda çok sayıda hesap patlar tam anlamıyla önüne geçmek isterseler de yasa değiştirip oynayana da hapis cezası diyebilirler

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
40,124
40,165
113
Şunu merak ediyirum dost hesap kiralamadimiz sürece oyuncuya en baba neyapabilirler
İsteseler Anasını ağlatırlar dost paranın girişi çıkışı bile bahane onlar için. Bak yukarda allan yazmış anında havale qr vs alayı risk barındırıyor

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
909
349
63
Ya yapacakları tek şey eft kaldırmak isteseler yüzde 60 azabilir oyuncu kaybı yaşarlar siteler ama sıra onada geliyor bence

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,229
516
113
Rutin uyarı geçiyolar. Bana da ziraatten geldi ben ömrümde bir kere bile bankayla yatırım yapmadım.