- 528
- 278
- 63
Soğuk cüzdanımdaydı borsaya atıp hesabıma çektim de geç savcılık ya da masak kararı olmadan bi bok yiyemezler paranı verir gönderirlerDiyemiyon knk kripto borsaları bile soruyor artık nerden geldi diye
Soğuk cüzdanımdaydı borsaya atıp hesabıma çektim de geç savcılık ya da masak kararı olmadan bi bok yiyemezler paranı verir gönderirlerDiyemiyon knk kripto borsaları bile soruyor artık nerden geldi diye
Ben paycodan 100 k aktarıp gidip yapı krediden çekmiştim ama şubede para yoktu akşam 4 gibi gelin dediler hatta gidip çekim yaptım kimsede sormadı100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım
Sormaz bankanın skinde olmaz senin çekeceğin para bu işleri denetleyen BDDK diye bir kurum var bankanın umrunda olmazBanka nerden geldi diye sorarsa bu para diye taktiği varmi durduk yere ceza yemeyek
Borçlarım var para banka hesabımda durmasın blokelenmesin diye sanal cüzdanlarda biriktiriyorum lazım olunca oradan çekiyorum de.Knk 100 200k büyük para gibi gözüküyor ama bir değeri yok