Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,888
3,087
113
Matbeten gecen sene 550 cektim yapi krediye gidip subeden aldim soru sormadi ne hakla soracak stres yapmadan git al

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım
Ben paycodan 100 k aktarıp gidip yapı krediden çekmiştim ama şubede para yoktu akşam 4 gibi gelin dediler hatta gidip çekim yaptım kimsede sormadı

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Banka nerden geldi diye sorarsa bu para diye taktiği varmi durduk yere ceza yemeyek
Sormaz bankanın skinde olmaz senin çekeceğin para bu işleri denetleyen BDDK diye bir kurum var bankanın umrunda olmaz

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,900
8,073
113
Git çek kadın senin hesabına bakıyor paraya bakıyor veriyor sana niye sorsun nerden geldi diye

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Kendi hesabından iki kuruş para çekiyorsun hiç bir şey olmaz o paraya ev arabamı alınıyor sanki

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,556
49,771
113
Bi bok olmaz 100-200 k para mı

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Knk 100 200k büyük para gibi gözüküyor ama bir değeri yok
Borçlarım var para banka hesabımda durmasın blokelenmesin diye sanal cüzdanlarda biriktiriyorum lazım olunca oradan çekiyorum de.

Çekimi kripto ile yaptıysan kriptoda birikimim vardı onu çektim de.

Parayı direk havale ile çektiysen ona yapacak birşey yok banka ile uğraşma git bir kuyumcuya tüm paranla altın al başka kuyumcuya sat.
200 binde 10 15 bin zararın olur ama tertemiz para alırsın.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Kumar oynuyorsun bu devirde 1 tane banka hesabınmı var ben sayısını unuttum