30 Eki 2025 #21 R Repentless Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,052 588 113 Paratim papele para atmak için sadece yapı krediyi kullanıyordum artık kullanmam iş ziraat denizi kullanırım bundan sonra
Paratim papele para atmak için sadece yapı krediyi kullanıyordum artık kullanmam iş ziraat denizi kullanırım bundan sonra
30 Eki 2025 #22 cqulec Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,818 2,020 113 Repentless' Alıntı: Paratim papele para atmak için sadece yapı krediyi kullanıyordum artık kullanmam iş ziraat denizi kullanırım bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Ziraat de aynı. Ben de Ziraat kullanıyordum maaş hesabım vardı 3 4 ay önce yasakladi. Sadece kendi hesabıma para gondertiyor.
Repentless' Alıntı: Paratim papele para atmak için sadece yapı krediyi kullanıyordum artık kullanmam iş ziraat denizi kullanırım bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Ziraat de aynı. Ben de Ziraat kullanıyordum maaş hesabım vardı 3 4 ay önce yasakladi. Sadece kendi hesabıma para gondertiyor.
30 Eki 2025 #23 R Repentless Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,052 588 113 cqulec' Alıntı: Ziraat de aynı. Ben de Ziraat kullanıyordum maaş hesabım vardı 3 4 ay önce yasakladi. Sadece kendi hesabıma para gondertiyor. Genişletmek için tıkla ... Tam saçmalık elektronik cüzdan dediğin bddk onaylı kuruluş o zaman komple kapatsınlar elektronik cüzdanları
cqulec' Alıntı: Ziraat de aynı. Ben de Ziraat kullanıyordum maaş hesabım vardı 3 4 ay önce yasakladi. Sadece kendi hesabıma para gondertiyor. Genişletmek için tıkla ... Tam saçmalık elektronik cüzdan dediğin bddk onaylı kuruluş o zaman komple kapatsınlar elektronik cüzdanları
30 Eki 2025 #24 Liceli2121 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 242 131 43 Uygun görülmemiştir diyor korkulacak bir şey yok sadece göndereceğin kişinin hesabı şüpheli işlem görülmüştür
Uygun görülmemiştir diyor korkulacak bir şey yok sadece göndereceğin kişinin hesabı şüpheli işlem görülmüştür