Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Önerisi

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Arkadaşlar icralarimdan dolayı bankalarima heran bloke koyulabilir öneriniz varmıdır bazı bankalar icradan gelen yazıyı reddedip bloke koydurmuyormuş bu hangi banka acaba veya ATM'den yatırıp mobil şubeden para gönderip alacağım bir uygulama veya banka biliyormusunuz önerisi olan ?
Papara hariç önerisi olan
Gelen bankayı bırakmana gerek yok hocam. Yeni hesap aç app üzerinden devam.

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,665
794
113
Bütün bankalara gelir gelmeme şansı yok

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,308
1,787
113
Hayır gelmiyor her bankaya Akbank kullanıyorum 10 senedir icram var varlıkta ziraatte işin püf noktası devamlı hesap değiştiriyorum Akbank mobilden şu ana kadar blokelenen miktar 65 TL

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,390
2,714
113
Denizbank da %100 cvrimsiz bonus var dost bi degerlendir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Hayır gelmiyor her bankaya Akbank kullanıyorum 10 senedir icram var varlıkta ziraatte işin püf noktası devamlı hesap değiştiriyorum Akbank mobilden şu ana kadar blokelenen miktar 65 TL
Yani örnek veriyorum şuanda garanti hesabım varya hocam icradan bloke gelirse garantiden yeni hesab numarasimi açmam lazm peki genel olarak hesablara bloke koyupmuyormu

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
öyle bir banka yok, böyle bir şey olabileceğine nasıl inandın o da ayrı. Ya e-cüzdan ya da kripto'da tut paranı

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Arkadaşlar icralarimdan dolayı bankalarima heran bloke koyulabilir öneriniz varmıdır bazı bankalar icradan gelen yazıyı reddedip bloke koydurmuyormuş bu hangi banka acaba veya ATM'den yatırıp mobil şubeden para gönderip alacağım bir uygulama veya banka biliyormusunuz önerisi olan ?
Bro aynı senaryo bende de var, bloke geldikten sonra kullanmaya devam edebilirsin. Fakat mümkünse hesabında para bırakma, yani yatarken sanal cüzdan vb bir yere at

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,308
1,787
113
Yani örnek veriyorum şuanda garanti hesabım varya hocam icradan bloke gelirse garantiden yeni hesab numarasimi açmam lazm peki genel olarak hesablara bloke koyupmuyormu
Hacı şöyle anlatayım Akbank mobilden vadesiz hesap açılıyor bir vadesiz hesap açtın yeni onu 3 4 gün kullan işlemlerde sonra kapat yenisini aç bu sekil devamke

Tikyismet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
117
43
Özel bankalae kanka Akbank onerim

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Gerçekten de garanti iyi bir banka benim de icram vardı hala da 70 kuruş blockeli gözüküyor fakat defalarca işlem yaptım 2 yıldır 1 lira para kesmedi üstelik şu anda maaş müşterisiyim
O anda olan bakiye neyse ona bloke geliyor. Zartbank zurtbank fark etmiyor. Sonra para yatır çek yapıyosun ama ilk bloke geldi bakiye kilitli kalıyor.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
O anda olan bakiye neyse ona bloke geliyor. Zartbank zurtbank fark etmiyor. Sonra para yatır çek yapıyosun ama ilk bloke geldi bakiye kilitli kalıyor.
İşte arkadaşta onun içinde sürekli 3-4 günde bir yeni hesab açarsan sknti olmaz demiş

mazdenbiri1986

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
541
113
Bankalar sorun değil arkadaşlar bankaların sorunu biz bu sanal cüzdanlara yatırım yaparken çekim yaparken bunları kullanıyoruz bankalarda sürekli girdi çoktı oluyor diye bloke koyuyorlar