Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Hesap Sorunu

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,824
2,223
113
Dolandırıcı niye serbest kalıyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,198
13,097
113
dünden beri taktın dayı bu habere her yerde paylasıp duruyorsun banka hesabı papara kiralayan satan adamlar salak olur genelde en başından bunu düşünemeyecek kadar salaksa da hak ettiğini yaşıyor demektir ne üzülecem aw

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,824
2,223
113
dünden beri taktın dayı bu habere her yerde paylasıp duruyorsun banka hesabı papara kiralayan satan adamlar salak olur genelde en başından bunu düşünemeyecek kadar salaksa da hak ettiğini yaşıyor demektir ne üzülecem aw
Haklısın dost insan uzuluyor iste herkes görsün kimse vermesin diye paylaşım yapıyorum iyilik olsun

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Cok üzüldüm ya daha 18 yasında
Dün bir çok konuya bu videoyu atıp durdun. Belliki hesap kiraladın bu haberi de görünce Yusuf Yusuf oldun 😄 şimdi psikolojik olarak kendini iyi hissetmek için olumlu yorumlar peşindesin ama nafile

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,824
2,223
113
Dün bir çok konuya bu videoyu atıp durdun. Belliki hesap kiraladın bu haberi de görünce Yusuf Yusuf oldun 😄 şimdi psikolojik olarak kendini iyi hissetmek için olumlu yorumlar peşindesin ama nafile
Yok be dost ben 6 yıl once yaptım hemen sonra geri kapattım fazla miktar gelmeden

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,824
2,223
113
Herkes görsün de kimse vermesin diye paylaştım iyilik olsun

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,364
11,467
113
Kumar oynatmaktan dolayı geliyor ceza. Sıkıntılı işler.