Kanıt sunamamıştır. Suç hesabın sahibine kalmıştır.Dolandırıcı niye serbest kalıyor
O zaman gelen 150 kyi bende vermezdim ona kanıt olurdu dostKanıt sunamamıştır. Suç hesabın sahibine kalmıştır.
Haklısın dost insan uzuluyor iste herkes görsün kimse vermesin diye paylaşım yapıyorum iyilik olsundünden beri taktın dayı bu habere her yerde paylasıp duruyorsun banka hesabı papara kiralayan satan adamlar salak olur genelde en başından bunu düşünemeyecek kadar salaksa da hak ettiğini yaşıyor demektir ne üzülecem aw
Dün bir çok konuya bu videoyu atıp durdun. Belliki hesap kiraladın bu haberi de görünce Yusuf Yusuf oldun 😄 şimdi psikolojik olarak kendini iyi hissetmek için olumlu yorumlar peşindesin ama nafileCok üzüldüm ya daha 18 yasında
Zerre üzülmedim. Hesap kiralayanlar satanlar malın önden gidenidir . NoktaCok üzüldüm ya daha 18 yasında
Yok be dost ben 6 yıl once yaptım hemen sonra geri kapattım fazla miktar gelmedenDün bir çok konuya bu videoyu atıp durdun. Belliki hesap kiraladın bu haberi de görünce Yusuf Yusuf oldun 😄 şimdi psikolojik olarak kendini iyi hissetmek için olumlu yorumlar peşindesin ama nafile
Herkes görsün de kimse vermesin diye paylaştım iyilik olsunDün bir çok konuya bu videoyu atıp durdun. Belliki hesap kiraladın bu haberi de görünce Yusuf Yusuf oldun 😄 şimdi psikolojik olarak kendini iyi hissetmek için olumlu yorumlar peşindesin ama nafile
Kumar oynadığım site yatırdı dese para cezası ile kurtulamazmıydiCok üzüldüm ya daha 18 yasında
Mantıklı bence olabilirdi dediğinKumar oynadığım site yatırdı dese para cezası ile kurtulamazmıydi
Ama kumar oynamak para cezası cezaevine girilmiyor dostKumar oynatmaktan dolayı geliyor ceza. Sıkıntılı işler.
Haklısın belliki ihtiyaç vardır 8 k ye adamınKendi düşen ağlamaz