Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Hesabı

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,604
113
Yapikredi icram vardı 2 sene oldu kartlari kırmıştım numaram falan değişti şimdi iş için yapikredi istiyorlar bankaya gitsem maaş hesabını verirler mi geri bilgisi olan varmi borcunu öde öyle verelim falan demezler dimi arkadaşlar

yunuscelik58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
70
28
Maaş hesabı açarlar onda sıkıntı olmaz ama para yatınca bloke koyarlar

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,376
559
113
Hiç bişey olmaz kardeşim. Çoktan varlık şirketine satmislardir senin dosyanı. Git hesabını açtır. Eğer icra gelirse maaşının dörtte birini alırlar.

Mipo00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
33
28
Yapikredi icram vardı 2 sene oldu kartlari kırmıştım numaram falan değişti şimdi iş için yapikredi istiyorlar bankaya gitsem maaş hesabını verirler mi geri bilgisi olan varmi borcunu öde öyle verelim falan demezler dimi arkadaşlar
Kanka şöyle benimde var bende maaşı yapikrediden aliyorum 3/1 ini kesiyorlar diğer parayı istedigin gibi kullanabilirsin sknti yok 5.800 kesiyor asgarinin

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
Verirler dost

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,604
113
Kanka şöyle benimde var bende maaşı yapikrediden aliyorum 3/1 ini kesiyorlar diğer parayı istedigin gibi kullanabilirsin sknti yok 5.800 kesiyor asgarinin
Keserler biliyorumda benim 2 sene oldu numaram falanda degisti gitsem verirlermi kart

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
1,828
113
Keserler biliyorumda benim 2 sene oldu numaram falanda degisti gitsem verirlermi kart
Maaşi yapikredi bankasından alacağını çalıştığın iş yerinin ismini ver sana kartta verirler maaşın 4/ 1 ini keserler bu kadar basit maaşının hepsini alamazlar

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
aynısını yaşadım veriyolar

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Hayır dosyani sattiklari kurum ödemeyi yapın maaş hesabınızı açalim dedi maaş yattı 4 te 1 kesme hikaye varlık şirketi blokladi hesabi maaş yattı 1 lira çekemiyorum

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,321
113
Şokta çalışıyorum dün de söylemiştim aynısı benim de durumum gittim açtılar no problem

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Borcunu varlığa devretmişlerdir açarsın yeni hesap borç bankadan çıktı artık

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,604
113

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
1,828
113
Yaw arkadaşım gideceksin bankaya numara güncelleme yap eski hesabını aktive ettir sonra dan çalıştığın yerin ismini ver sana bir kağıt verecek iban bilgilerin yazar onuda çalıştığın yere ver mobil felan herşeyi açtır bankada ya anında kart verirler ya da adresine yeni hesap kartı gönderirler bu kadar basit maaşın 4/1 gider gerisine dokunamazlar 🚬😎🚬