Yumurta gte gelince mi aklınıza geliyor. 6500 lira avans alsan patronun verir. Haydi çalışmıyorsan esin dostunda mi yok kardesimAkbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz
aynen öyle sonuna kadar katılıyorumYumurta gte gelince mi aklınıza geliyor. 6500 lira avans alsan patronun verir. Haydi çalışmıyorsan esin dostunda mi yok kardesim
Benimde butun hesaplarımı kapattılarAkbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz
Akbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen önce avukat ile görüş ödeme yaptım diye o İcra dairesine meik atıyor bunun borcu yok diye sonra sen İcra dairesine gidip icrami kaldırın diyorsun borcumu ödedim benimde başıma geldi
Ne alaka sen yattın sanki kimi dolandırdı 😂Hapis cezası 5 yıl geçmiş olsun
Baska banka açcaksin hesap bütün banklarda varsa başka yönteme yönel dostum tr kripto payco v b benimde var şu anlik en parada var bloke çok kazançta cekim yapar yapmaz tanidik birinin hesaba havale yapiorum 🤣Akbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz
Borcu öderse kumarı nasıl oynucak? O parayla borç ödemektense 2.80 orandan çevirmek daha tatlı geliyor.Yumurta gte gelince mi aklınıza geliyor. 6500 lira avans alsan patronun verir. Haydi çalışmıyorsan esin dostunda mi yok kardesim
Var bi yolu ben öyle yaptım gidip 6500 ödüyorsun açılıyorAkbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz
SSK varsa bütün bankalar blok koyabilir kesin koyar diye bir şey yok ancak SSK yoksa kendi bankası hariç hiç bir bankaya blok koyamaz 👌🏻Akbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz
Nasıl oluyor o benim kaç bin icram var 3 tane banka kullanıyorum para giriş çıkışı oluyo bı sorun olmuyor senin borcunun 20 30 katı borç var bendeAkbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz
Çok basit alacaklının avukatı işleme koyuyor icrayı bloke koyduruyor tüm bankalarınaNasıl oluyor o benim kaç bin icram var 3 tane banka kullanıyorum para giriş çıkışı oluyo bı sorun olmuyor senin borcunun 20 30 katı borç var bende
Bize niye koymamış akbankada var 120 bin küsur 2 senedirÇok basit alacaklının avukatı işleme koyuyor icrayı bloke koyduruyor tüm bankalarına