Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Blokesi

falla36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
343
63
28
Akbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz

sancaktar1990

Karizma1967
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,095
204
63
Akbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen önce avukat ile görüş ödeme yaptım diye o İcra dairesine meik atıyor bunun borcu yok diye sonra sen İcra dairesine gidip icrami kaldırın diyorsun borcumu ödedim benimde başıma geldi

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Akbanktan 6500 tl icram var bütün bankalara bloke koydurmus hiç birini kullanamıyorum bunu nasil duzeltcem 6500 ödesem bile hemen kalkmaz
Baska banka açcaksin hesap bütün banklarda varsa başka yönteme yönel dostum tr kripto payco v b benimde var şu anlik en parada var bloke çok kazançta cekim yapar yapmaz tanidik birinin hesaba havale yapiorum 🤣

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
6500 tl ne lan şu borcu ödeyemeyip icralık oluyosan nedim daha felçli yatalaksan o başka

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
50k olarak ödersin artık avukat dava masrafları derken

serhat3469

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
256
117
43
Vergi dairesine gidip öde borcu gün icinde kalkıyo haciz

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Bloke günlük konur sadece o gün için geçerli olur ne hapisi ne 50Ksı her hesabını anlık olarak kullanabilirsin 2025 yılında teknoloji diye bir şey var Google amca bile herşeyi biliyor yeterli bankada para bekletme milyonda bir bile olsa anlık bloke icra haciz gelebilir

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
SSK varsa bütün bankalar blok koyabilir kesin koyar diye bir şey yok ancak SSK yoksa kendi bankası hariç hiç bir bankaya blok koyamaz 👌🏻

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Nasıl oluyor o benim kaç bin icram var 3 tane banka kullanıyorum para giriş çıkışı oluyo bı sorun olmuyor senin borcunun 20 30 katı borç var bende

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,429
671
113
Nasıl oluyor o benim kaç bin icram var 3 tane banka kullanıyorum para giriş çıkışı oluyo bı sorun olmuyor senin borcunun 20 30 katı borç var bende
Çok basit alacaklının avukatı işleme koyuyor icrayı bloke koyduruyor tüm bankalarına