http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Blokesi Maaşa Haciz Getirir Mi

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
320
63
maaşının 4 te 1 ni kesıyolar hocam

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,385
657
113
20 bin alsan 5 bin gider

Son düzenleme:

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
417
154
43
O yasa bize vurmaz askerliği bitirdik askerlik düştü 😂

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,640
1,476
113
Banka blokesi ile maaş haczi farklı şeyler
Banka blokesi işlemi yapıldığı anda hesabındaki paranın bloke bildirimindeki kadarına eğer hesabında o anda o kadar para yoksa hesabında olan miktarın tamamına bloke koyularak yapılır

Sonrasında hesabını kullanmaya devam edebilirsin mesela 10bin bloke emri var senin hesabında 3bin lira var sadece 3bin lira için bloke uygulanır hesabına sonradan gelen paraya bloke uygulanmaz kullanmaya devam edersin blokeli 3bini senden almazlar hesabında blokeli olarak kalır borcu ödeyene kadar

Maaş haczinde borcun bitene kadar her maaş yattığında 4te1ine hesabından çeker

Emrullahkayabasi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,372
532
113
Merhaba benim.gecen ay 6 çektiler bu ay 9 çektiler anlamadım bende 4/1 diyorlar bence başka bisey var soruyorum cvp yok

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
233
43
Merhaba benim.gecen ay 6 çektiler bu ay 9 çektiler anlamadım bende 4/1 diyorlar bence başka bisey var soruyorum cvp yok
Asgari ücret ise dörtte bir dost. Fazla maaşlarda oran değişir. Bir de maaş hesabına giren bütün paradan çekerler. İkramiye yemek parası ne olursa olsun. Yalnızca ayrı yemek kartlarına ( sadexo vs. )yatan paralardan kesemiyorlar.
Ayrıca işveren de maaşını yüksek gösteriyor olabilir.