Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Bloke

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,904
7,040
113
Araba yat parasindan dolayı bankaya bloke geldi.
Hiç bir şey yapamıyorum elimde 20 bin nakit var bunu siteye nasıl atabilirim

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Araba yat parasindan dolayı bankaya bloke geldi.
Hiç bir şey yapamıyorum elimde 20 bin nakit var bunu siteye nasıl atabilirim
Git yeni bir hesap aç bankadan , yeni açılan hesaba değil daha önceki hesaplarına bloke gelmiştir işlem yapabilirsin

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,229
5,853
113
hesaba bloke mantiği şudur mevcut bakiyeye bloke gelir. ve çekilemez. maaş hesaplarina bloke yapilamaz ancak maas hesabim diyerek 50 100 k tutarsan o bakiyeye bloke gelebilir. maaş giris cikisina bloke koyamaz. biraz avukatin uğraşmasi ile alakali bu bloke olayi 1 seferlik butun bankalara yazi gider o an icin hesaplarinda ne varsa bloke gelir. yeni hesap açarsin o hesap icin avukat yeniden yazi yazarsa tekrardan bloke gelir ama bazi bankalar keyfe keder uygulama yapar ykb ve işbankasi. bunlardan bağzılari 1 hesaba avukat bloke yazisi yazdi ya banka üzerine vazife edinir. gereksiz bir sekilde yeni hesapda acsaniz otomatik blokeye ceker buna yazdigim bankalarin YAVŞAKliği oluyor. işgüzarlik başka birsey degil babamin hesabina 20 bin tl 6 7 sene once bloke gelmisti hala blokede para piç oldu ozamanlar 1 araba parasinin yarisi kadardı 20 bin tl bankalar namussuz allah hiç kimseyi avukat ve bankalara düsürmesin çok sükür 3 sene once kurtardim yakami avukatlara ana baci sovmeler bankalara sövmeler ne çektim bu işlerden en temizi avukat ve bankayla iş yapma uzak dur. sicili temizle avukata bulaşma

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
anında çekerler dost ama bir ihtimal papara benzeri yerlerden atma şansın var, payfixe paparaya haciz düşmüyor diyorlardı paratim parola falan deneyebilirsin ama nesineye bile haciz gelebiliyormuş haberin olsun, ya da bir arkadaşının hesabından denersin

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,648
1,655
113
Stake'den fake 170K dalırı havale ile çekme dedik sana muaa goyuumm

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,229
5,853
113
anında çekerler dost ama bir ihtimal papara benzeri yerlerden atma şansın var, payfixe paparaya haciz düşmüyor diyorlardı paratim parola falan deneyebilirsin ama nesineye bile haciz gelebiliyormuş haberin olsun, ya da bir arkadaşının hesabından denersin
haciz herşeye gelebilir avukatin nokta atişi yapmasi lazim senin paratimde paycoda paparada paran oldugunu bilmesi yeterli icra yazisini yazdigi anda parayida o anda yakalarsa sictin bloke gelir.

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,904
7,040
113
Yok mu başka çaresi

lakelos

Tanınmış üye