Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Bloke

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Arkadaşlar icradan dolayı garanti bankama vadesiz hesaba bloke koyulmuş 17 kuruş vardı zaten şimdi yeni vadesiz hesab açsam oraya 100-200 TL atsam onada hemen bloke konurmu hani 3 -4 günde bir hesab açsam işimi halledip o hesabı kapatsam

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
Dost en para hesabı aç yeni hesap olsun yeni hesap olmazsa öncekilerin tamamı blokelidir

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
739
158
43
Aynı hesaptan devam et. Bloke o anlık bir şey geldiği anda hesabında ne kadar varsa ona bloke konar. Ondan sonra tekrar gelene kadar şuan kullanabilirsin. İstiyorsan bir 10 20 lira yatır çek bak

sancaktar1990

Karizma1967
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
204
63
Arkadaşlar icradan dolayı garanti bankama vadesiz hesaba bloke koyulmuş 17 kuruş vardı zaten şimdi yeni vadesiz hesab açsam oraya 100-200 TL atsam onada hemen bloke konurmu hani 3 -4 günde bir hesab açsam işimi halledip o hesabı kapatsam
Ziraat kullansan daha az icraya takılıyorum özel bankalar hemen bakiye bloke koyuyor

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Adına hangı bankada hesap yok örnek verıyorum denizbanktamı yok mobılden denızbanklı ol kullan en az 3 hafta ıcra gelmıyor. Halı hazırda hangı bankalarda hesabın varsa hepsınde ıcra var suan. Ama hesabın olmayan bır bankaya musterınol mobılden kullan 3 hafta sonra onada gelıyot ıcra

Mustafa110

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
10
8
Borç kaç gündür ödemedin reis bende icraligim bloke koyar diye korkuyorum

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Bloke anlık bir durum, bugün para yatirirsin bloke olmaz yarın hesabindaki paraya bloke koyar sen anlık işlem yapacaksan yatir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Bloke anlık bir durum, bugün para yatirirsin bloke olmaz yarın hesabindaki paraya bloke koyar sen anlık işlem yapacaksan yatir
Reis bi arkadaş şöyle bişey demişti örnek veriyorum garanti bankamdan şuanda vadesiz hesabımda bloke var yeni bitane hesab aç vadesiz 2-3 gün kullan kapat tekrar aç diye öyle olurmi

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
İcra anlık olur yatır hemen kullan yeterli bankada para bekletme cuma akşam 5 ten pazartesi sabah 9 a kadar bankada para tutabilirsiniz