- 735
- 320
- 63
Herkese merhabalar arkadaşlar TEB bankası hesabıma kısıtlama bloke koymuş , bayramdan önce banka müşteri temsilcisi ile görüştüm kimlik güncelleme yapılmalı dedi eski kimlikten dolayı olduğunu belirtti, yeni kimlik bilgilerimi gönderdim 2/3 gün sonra tekrar baktım hala işlem yapamıyorum aradım şubeyi durumu söyledim işlem yapamıyorum diye , temsilcinin bana verdiği yanıt müşteri portföyümüzü bazen gözden geçirip elemeler yapabiliriz ..
Neyse çektim paramı hesap kapatma talebimi imzaladım çıktım ..
Bu arada maaş başka bankadan alıyorum , TEB bankası komisyon almıyor diye bütün ödemeleri transferi hatta bina aidat gelir giderlerini ödemeleri bile oradan yapıyordum komisyon ücreti yok diye .
Başına böyle bir iş gelen var mı , bu arada payfix e en çok transferi de buradan yapıyordum
Neyse çektim paramı hesap kapatma talebimi imzaladım çıktım ..
Bu arada maaş başka bankadan alıyorum , TEB bankası komisyon almıyor diye bütün ödemeleri transferi hatta bina aidat gelir giderlerini ödemeleri bile oradan yapıyordum komisyon ücreti yok diye .
Başına böyle bir iş gelen var mı , bu arada payfix e en çok transferi de buradan yapıyordum