Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Bangalore İndependents Fc Bangalore Eagles Maçı Ertlendi Mi?

Ardadidem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
778
500
93
Arkadaslar dun 12:30 da baslamisti oynaniyordu ikinci yari baslayinca mac ertelendi ucret iadesi alicam mac 1.2 bitti diyor heyerde de mac ertlendi dior. Bu konu hakkinda bilgisi olan yada resmi yerlerden konus hakkinda bilgi bulabilicek var mi arkadaslar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Arkadaslar dun 12:30 da baslamisti oynaniyordu ikinci yari baslayinca mac ertelendi ucret iadesi alicam mac 1.2 bitti diyor heyerde de mac ertlendi dior. Bu konu hakkinda bilgisi olan yada resmi yerlerden konus hakkinda bilgi bulabilicek var mi arkadaslar
dün bende almıstım bu macı ılk yarı 1-1 bıtmıstı ıkıncı yarı 73 de mac durdu .o ankı skor gecerlı olur.kurallara gore 24 saat ıcersınde oynanmazsa macın 3 de 2 lık kısmı tamamlanırsa o ankı skor gecerlıdır

Ardadidem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
778
500
93
dün bende almıstım bu macı ılk yarı 1-1 bıtmıstı ıkıncı yarı 73 de mac durdu .o ankı skor gecerlı olur.kurallara gore 24 saat ıcersınde oynanmazsa macın 3 de 2 lık kısmı tamamlanırsa o ankı skor gecerlıdır
Eyvallah kardesim bu kurali bilmiyordum sagolasin

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
1xbet sonuclandı olarak kabul etmis.
Screenshot_20210219-171703.jpg