- 64,167
- 29,639
- 113
Alışkınız hepsi öyle zaten suvatım hariç paranın köpe olmuşlar
Aglayacaksan git Pikaçuu gereksiz terimin konularında agla uZAAAAlışkınız hepsi öyle zaten suvatım hariç paranın köpe olmuşlar
Porsukla yol tutarsan böyle düşünürsün tabi, bizle yol tutan adamlara sor cebimizde 100 varsa 75 atiozAlışkınız hepsi öyle zaten suvatım hariç paranın köpe olmuşlar
He görduk gereksiz terim senide biz kimseyi bırakmayız otur aglaaPorsukla yol tutarsan böyle düşünürsün tabi, bizle yol tutan adamlara sor cebimizde 100 varsa 75 atioz
Adamlara 100-200 atmamak için yarım saattir çıngıraklı yılan gibi kıvırıyon porsukHe görduk gereksiz terim senide biz kimseyi bırakmayız otur aglaa
Uzaaa gereksiz terim uzaaa onu siz yprsnzAdamlara 100-200 atmamak için yarım saattir çıngıraklı yılan gibi kıvırıyon porsuk
Cimri adam rollmu yapar veya yaptirir dost o cimrilerin cimrisi can kardesim benimBalporsugu rol yap yada yaptır takip edelim
Kaybetmiş heralde porsukCimri adam rollmu yapar veya yaptirir dost o cimrilerin cimrisi can kardesim benim
Yok ya kaybetse çıkmaz burdan dost oKaybetmiş heralde porsuk
Kızma bal porsuğum. Yeni 6li kuponun nerede at buraya bal yiyerek takip edecem.Laf konusursunuz karsınızdaki laf verince korkudan yonetim bildirim yprsanz burada gelmiş adamlıktan bahsediyor uzaa hadii
Puhahahaha friendly fireeeeLaf konusursunuz karsınızdaki laf verince korkudan yonetim bildirim yprsanz burada gelmiş adamlıktan bahsediyor uzaa hadii
Dayı otur dua et gökten para düşme ihtimali daha yüksek porsugun para atma ihtimalindenBalporsugu rol yap yada yaptır takip edelim
Eski düşmanlar dost olmuş, yalansın dünyaaaBal porsiyonuna Kimse karışmasın ona bal getireceğim Malatya balı
Ekoo adamdır hocam aha dayiya sor inanmazsan @Muroo1988Dayı otur dua et gökten para düşme ihtimali daha yüksek porsugun para atma ihtimalinden
Dayı dost olmuş onlarlaEkoo adamdır hocam aha dayiya sor inanmazsan @Muroo1988
Vay be yalan dünya canım hocamDayı dost olmuş onlarla