- 3,891
- 2,172
- 113
Yok sagolSana bi essek veriyimmi supriz
Yok sagolSana bi essek veriyimmi supriz
İstanbul 2.kosu 8 numara nice isimli essek baş 200 tl ganyan gel dua et sonra yeterYok sagol
Neden gelip kulagınamı fısıldadı gelcem diye🤣İstanbul 2.kosu 8 numara nice isimli essek baş 200 tl ganyan gel dua et sonra yeter
Yav sen yap dediğimi at 50 tl ufak ganyan 8.24 ganyanivar allahtan belanimi isdiyon orsuk porsukNeden gelip kulagınamı fısıldadı gelcem diye🤣
Ucu ucuna yakaladıspeedy eda geldi cok belliydi ztm gelecegi
Şu gelsin oynarızYav sen yap dediğimi at 50 tl ufak ganyan 8.24 ganyanivar allahtan belanimi isdiyon orsuk porsuk
tam çifte yapıyodum tel kapandı parayı atamadımUcu ucuna yakaladı
Oyna lan emmi kaçırma 17:10 da olması lazım veya 17:15 de kosuŞu gelsin oynarız
Sonraki yarışta eşşek gelse cok ii olur brotam çifte yapıyodum tel kapandı parayı atamadım
Hesapta para yok 😣Oyna lan emmi kaçırma 17:10 da olması lazım veya 17:15 de kosu
şöyle bişey aldım bakalım 13 ten cok ümitliyim sondaSonraki yarışta eşşek gelse cok ii olur bro
3 yada 6.7 gelsin bu koşuda tamamdır 😁şöyle bişey aldım bakalım 13 ten cok ümitliyim sonda
atları gram bilmiyorum burda at sahiplerine göre yazdım baya buyuk at sahipleri var bu kosuda3 yada 6.7 gelsin bu koşuda tamamdır 😁
At sahiplerinin hepsi mafya brooatları gram bilmiyorum burda at sahiplerine göre yazdım baya buyuk at sahipleri var bu kosuda
yok be dayı 3 4 tanesi mafyadır en fazlaAt sahiplerinin hepsi mafya broo