http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ballon d'Or Sahibini Buluyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,336
13,659
113
2-3 gün önceye kadar dembele 1.25 oranı vardı ikinci sıradaki yamal'ın 8-9 oranı vardı. dünden beri yamal 2.75e kadar düştü. marca da şunu yazmış muhtemelen yamal'a verecekler.

Adsız.jpg

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,335
769
113
Futboldan anlamayan bir toplum olduğu ne kadar belli. Raphi aldı bile.
kanka kusura bakmada sen anlamıyorsun:D

şampiyonlar ligini veya o sene oynanmışsa dünya kupasını kazanan takımdan bir oyuncuya gidiyor her sene bu ödül

bu ödülde kariyere değil,o sene alınan başarıya bakıyorlar

Dembele 33 gol 13 asistlik sezon geçirip üstüne ŞL yi aldı. ondan başkasına gitmesi %5 ihtimal.

o yüzde %5 ihtimalde yamal:D

raphi nin alması %0

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,879
859
113
takımını yönetmesi ve yaptığı katkı ile şampiyonlar liginin kazanılmasında büyük pay sahibi olmasından dolayı vitinha nın alması gerektiğini düşünmekteyim. ama burda farklı işler dönüyor o yüzden bilemiyorum. dünya gözüyle salah ında aldığını görmek isterim.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
1,928
113
kanka kusura bakmada sen anlamıyorsun:D

şampiyonlar ligini veya o sene oynanmışsa dünya kupasını kazanan takımdan bir oyuncuya gidiyor her sene bu ödül

bu ödülde kariyere değil,o sene alınan başarıya bakıyorlar

Dembele 33 gol 13 asistlik sezon geçirip üstüne ŞL yi aldı. ondan başkasına gitmesi %5 ihtimal.

o yüzde %5 ihtimalde yamal:D

raphi nin alması %0
Raphi aldı diyorum daha dembele diyorsun bana. Katalanlar ödülü almazsa isyan cikar

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,769
2,001
113
Lamal 10 sene üst üste alır boyle disiplinli kalırsa ki bence imkansiz böyle bir şey 20 yaşından sonra düşer seviyesi mbappe gibi ivmesi kirilacaktir.