Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Balık Önerileri 😅

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,012
1,067
113
Yıllarımı verdim bu balıklara. big bass mission ve hallowen 2 kolay bonusa alır üzmeyecek ödemeler yapar. Vegası çok severim eğlencelidir fakat üzebilir. Risk almak istersen Amazon Ve xmas extreme deneyebilirsin bunlar zor bonusa alır ama diğerlerine nazaran daha yüksek öderler. Big bass secret denemek istersen bonustaki kartlardan iyisini seçmediğin sürece bi bok ödemez. Splashı herkes oynadığı için söylemiyom bile

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,723
113
S.a arkadaşlar tekrardan simdi balık önerileri holden spiner oynuom başka güzel ödeme yapan hangileri
Slot pişmanlıktır dostum. Tüm şikesine rağmen spor alanı gene de slottan çok daha iyi. Verdikleri 3000 yap 200 yatır 400 çek tarzı zor bonuslarda bile freespin kazancıyla sporda devam ettirmemelerinden bile anlayabilirsin bazı şeyleri

Yanlış anlama sana şunu yap bunu yap demiyorum, fikrimi söylüyorum paşa keyfin bilir ama slot gerçekten keriz avı. En popüler olanları bile birşey vermiyor. 999 liranı 1 lira arttıramadan sıfırlaman bile olası slotta. Birkaç tur boyunca birşey vermeyince zaten tehlike çanları çalmaya başlıyor

FerrariFerdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,442
750
113
Slot oynamayın para tuzağı resmen. Hele kritik para durumunuzda yatırıp hiç oynamayın.

tog1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
460
83
Redfishrunrun bass Mr. Hasan